Algemeen

Wesley snipes klimt uit de straight-to-dvd bak

De bezwaarde acteur krijgt de hoofdrol in Abel Ferrara's Game of Death.

door Jan-Peter Rook op 09.10.2009 om 00:02 in Algemeen
Het gaat na de release van Blade 3 al een tijdje niet zo best met Wesley Snipes. Hij speelde in enkele straight-to-dvd actiefilms en kwam ondertussen ook in de problemen met de wet. Nu lijkt het erop dat er betere tijden aan gaan breken voor de acteur. Hij had onlangs al een rol gekregen in Antoine Fuqua’s aankomende film Brooklyn’s Finest. Nu komt het nieuws dat Snipes ook zal gaan spelen in de nieuwste van Abel Ferrara (hij regisseerde Snipes al eerder tijdens King of New York), een actiethriller genaamd Game of Death.

Snipes speelt een bodyguard, met de taak om een politicus te beschermen van vijf van de beste moordenaars in de wereld. Stunt expert Zoe Bell (Death Proof) en Robert Davi zijn beiden ook een rol toebedeeld.

Hopelijk is dit de film die Snipes nodig heeft, om zichzelf weer op de kaart te zetten.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

filmgast

Avatar

Snipes zal altijd een held blijven :P straight-to-dvd of nie!

eddie32

Avatar

Dat zou heel voor hem zijn.waar ik hem het beste vond acteren was in us marshals demolition man en blade. money train was ook nog goed te pruimen!

stefanvh

Avatar

Zittie niet meer in de bak dan?

master3d

Avatar

stefanvh "zittie niet meer in de bak dan?"


My thoughts exactly:P die gast zou toch een paar jaar moeten zitten?

Spijker

Avatar

master3d "My thoughts exactly:P die gast zou toch een paar jaar moeten zitten?"


Volgens mij was hij in hoger beroep gegaan tegen het vonnis van de rechter (3 jaar zitten). Ik denk dat dat nog steeds loopt/ Lijkt me wel riskant om dan films te gaan plannen met hem in de hoofdrol:P Misschien een tactiek om de rechters te beïnvloeden??

ghossler

Avatar

Kep altijd al een film willen zien waarbij iemand gaat vechten tegen tophuurmoordenaars en dat snipes het doet tegen 5 stuks in een film is helemaal top :d

Hitman is daarvoor ook 1 van me fav movies, helaas deed de film het niet helemaal voro mij aangezien het niet helemaal overeen kwam met mijn verwachtinten...

ghossler

Avatar

Drukte per ongeluk 2x op plaatsen:S

Keyser Söze

Avatar

Het plot klinkt anders toch wel weer erg chuck-norris-direct-to-DVD achtig. Als hij nou eens een compleet andere rol zou pakken, nu is hij min of meer neergedaald tot een andere versie van Steven Seagal.

NieuwsFilm

meest populair