DVD releases week 43

Alle films die vanaf week nieuw te huur zijn.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Diary of the Dead (2007)


Een aantal studenten is bezig met het maken van een amateur-horrorfilm in de bossen. Tijdens het filmen krijgen zij echter te maken met een echte zombie-opstanding. Wanneer het bloedvergieten begint, besluiten ze als echte filmmakers deze verschrikkelijke nachtmerrie vast te leggen.
Bekijk de afbeelding

X-Men Origins: Wolverine (2009)

Regie: Gavin Hood

Film over het verleden van de X-man Wolverine, waarin hij verschillende personages uit de comics tegenkomt, opgeleid wordt als supersoldaat in het weapon X programma en een confrontatie heeft met Victor Creed alias Sabretooth.
Bekijk de afbeelding

Flawless (2007)


Londen, de jaren '60. Een gepensioneerde Britse dief (Michael Caine) besluit weer wat leven in zijn saaie bestaan te brengen. Hij sluit een overeenkomst met een Amerikaanse dame (Demi Moore) en begint met het opzetten van een meesterlijke diamantenroof.
Bekijk de afbeelding

Monsters vs. Aliens (2009)


Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor groeit ze vijftien meter en wordt ze meteen bestempeld als 'monster', genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp en hier blijken door de jaren heen meer monsters vastgehouden te worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B., en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.
Bekijk de afbeelding

Outlander (2008)


Ten tijde van de hoogtijdagen van de Vikingen, landt de buitenaardse man Kainan op de aarde. Kainan is echter niet alleen op de aarde gekomen. Het buitenaardse roofdier Moorwen heeft hem vergezeld. Deze twee gezworen vijanden zetten hun strijd dan ook voort op de aarde. Om Moorwen te verslaan, zoekt Kainan hulp bij de Vikingen.
Bekijk de afbeelding

Buda as sharm foru rikht (2007)


Baktay, een Afghaans meisje van zes, wordt aangemoedigd om naar school te gaan door het zoontje van haar buren dat dikwijls voor hun grot zit te lezen. Zij vindt het geld om een schrift te kopen en neemt de lippenstift van haar moeder mee om als pen te gebruiken. Onderweg wordt ze lastiggevallen door jongens die het verschrikkelijke geweld dat ze meegemaakt hebben, imiteren. De jongens willen het kleine meisje stenigen, haar opblazen zoals de Taliban de boeddha's opbliezen of haar neerschieten zoals de Amerikanen. Zal Baktay erin slagen om deze oorlogsspelletjes te overleven en de school te bereiken?
Bekijk de afbeelding

Fighting (2009)


Shawn MacArthur , een jongen uit de provincie, is met lege handen naar New York gekomen. Door op straat nep-artikelen te verkopen, weet hij met moeite de touwtjes aan elkaar te knopen. Maar zijn leven neemt een heel andere wending als zwendelaar Harvey Boarden op een dag ziet dat Shawn een straatvechter is, een natuurtalent. Als Harvey Shawn aanbiedt om hem te helpen het grote geld binnen te halen, beginnen de twee een moeizame samenwerking. Harvey wordt Shawns manager en laat hem kennismaken met een corrupt circuit waarin mannen het met blote handen tegen elkaar opnemen. Vrijwel van de ene op de andere dag wordt hij een ster, een vechtjas die in een reeks onthutsend heftige partijen gehakt maakt van professionele boksers, oostersevechtsportkampioenen en kooivechters. Maar als Shawn ooit wil ontsnappen aan de duistere wereld waarin hij terecht is gekomen, dan moet hij het allerzwaarste gevecht van zijn leven aangaan.
Bekijk de afbeelding

Mammoth (2009)


Mammoth draait om het leven van het succesvolle New Yorkse stel Tom en Ellen, hun acht jaar oude dochter Jackie en hun Filippijnse oppas Gloria. Leo is oprichter van een succesvol internetbedrijf en leeft in de snelle wereld van geld, roem en belangrijke beslissingen. Ellen werkt op de Spoedeisende Afdeling van een ziekenhuis als chirurge en heeft het redden van levens tot haar persoonlijke doel gesteld. De dochter brengt haar tijd merendeels door met de oppas. En die situatie zint Ellen niet meer. Wanneer Tom voor zijn werk op reis is, beseft hij dat hij zijn leven wil veranderen. Deze beslissing heeft vergaande gevolgen voor de toekomst van hen allen.
Bekijk de afbeelding

Coco avant Chanel (2009)


Biografie over het leven van het Franse mode-icoon Coco Chanel. De frêle Gabrielle Chanel, zoals ze eigenlijk heette, groeide op in een weeshuis en leidde een ongrijpbaar leven met vele identiteiten. Het talent dat al jarenlang in haar zat kwam tot volle wasdom wanneer ze als tiener verhuisde naar Parijs.
Bekijk de afbeelding

20 Century Boys (2008)


In de jaren zestig heeft Kenji, als kleine jongen, een vriendenclub waarmee hij verhalen maakt over een held die het gevecht aangaat met een duivelse organisatie die de wereld probeert te vernietigen. Dertig jaar later vinden er een serie rampen plaats, precies zoals ze in de verhalen van Kenji zijn beschreven.
Bekijk de afbeelding

In the Electric Mist (2009)


Detective Dave Robicheaux onderzoekt de moord op een hoertje. Hij verdenkt maffiabaas Julie " Baby Feet" Balboni achter deze bloederige misdaad maar heeft nog geen bewijs. Als een filmploeg neerstrijkt in Lousiana ontdekt hij dat de film geproduceerd wordt met de steun van maffiabaas Baby Feet. Hollywoodster Elrod Sykes vervult de hoofdrol in deze burgeroorlogsfilm. Als Elrod Sykes aangehouden wordt door detective Robicheaux voor het rijden onder invloed, begint deze loslippig te worden. Hij brabbelt over een lichaam dat hij heeft gevonden. Deze moord vond 35 jaar geleden plaats en detective Robicheaux kon zich dat nog goed herinneren....
Bekijk de afbeelding

Tunnel Rats (2008)

Regie: Uwe Boll

Tijdens de Vietnam-oorlog wordt een speciale Amerikaanse gevechtseenheid gestuurd om de Viet Cong te verslaan. Hun taak is het om de vijand te verslaan en door te dringen in hun ondergrondse tunnels.
Bekijk de afbeelding

Maradona by Kusturica (2008)


Een documentaire over het leven van Diego Armando Maradona. De film vertoont drie 'versies' van Maradona: de voetballer, de politicus en de familieman. Elk aspect van Maradona komt aan het licht, van Argentinië tot aan Napels, van Cuba tot aan Barcelona, van familie en vrienden en medespelers tot aan zijn drugsverslaving.
Bekijk de afbeelding

Oneechanbara: The Movie (2008)


Het kwaad kruipt door de nacht en alleen Aya en haar kleine zusje Saki kunnen, met hun samuraikunsten, een einde maken aan deze dreiging. Ze moeten hordes zombies, die de stad terroriseren, bevechten. Gewapend met alleen hun zwaarden en hun schoonheid, stoppen deze zusjes voor niets of voor niemand. Komen ze achter de oorsprong van deze zombieplaag?
Bekijk de afbeelding

Pulse 3 (2008)


Zeven jaar na de invasie is de mensheid gevlucht uit de steden, waar miljarden stierven ten gevolge van een plaag die verspreid werd via het internet. Justine (17) droomt van een normaal leven buiten het gore vluchtelingenkamp waar alle technologie volledig taboe is. Ze ontdekt de laatste laptop die werkt en ze opent hem voorzichtig, net als de 'Doos van Pandora'. Iemand wacht op haar online. En die iemand probeert wanhopig om haar te ontmoeten. Het grote probleem is, dat zij zeker moet terugkeren naar het kamp. Met een verlangen dat haar angst overstijgt, vangt Justine een reis aan naar het hart van waar het allemaal begon. Wat daar op haar wacht, had ze zich nooit kunnen voorstellen.
Bekijk de afbeelding

Samurai purinsesu: Gedô-hime (2009)

Regie: Kengo Kaji

Ten tijde van de samurai leven mensen samen met gemechaniseerde poppen. Deze poppen beginnen zich echter tegen de mens te keren. Om de mensheid te beschermen maakt Kyoraku, een geschifte professor, de ultieme en onverwoestbare vechtmachine.
Bekijk de afbeelding

La belle personne (2008)


Junie, zestien jaar, verandert van middelbare school in de loop van het jaar ten gevolge van de dood van haar moeder. Zij komt in een nieuwe klas terecht waar ook haar neef Matthias een leerling is. Hij zorgt dat ze zich vlug thuis voelt bij zijn vrienden. Al vlug wordt Junie verliefd op één van hen: Otto, de rustigste jongen van de groep. Korte tijd later zijn ze verloofd maar dan wordt Junie stapelverliefd op haar leraar Italiaans.



NieuwsFilm

meest populair