Bioscoop releases week 45

Welke films draaien er vanaf deze week nieuw in je plaatselijke bioscoop.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Terribly Happy (2008)


Robert, een politieman uit Kopenhagen, wordt omwille van een professionele fout tijdelijk naar een provinciestadje gestuurd. Terwijl alweer een trage, bewolkte dag ten einde loopt in Zuid-Jutland, bekijken de inwoners de aankomst van de jongeman uit de grote stad met een tevreden en nieuwsgierige blik op hun gesloten gezicht. De politieman, die alles volgens het boekje doet, ontdekt beetje bij beetje de lokale gewoonten en begint aan te voelen dat er verontrustende geheimen verborgen zitten achter de façade van wat een heel gewoon provinciaals leventje schijnt te zijn.
Bekijk de afbeelding

Orphan (2009)


Het huwelijk van Kate en John loopt op de klippen, door de dood van hun ongeboren kind. Kate wordt geteisterd door nachtmerries en opgejaagd door demonen. Ze adopteren een negenjarig meisje en alles lijkt goed te gaan, totdat ze erachter komen dat het meisje niet zo onschuldig is als ze lijkt.
Bekijk de afbeelding

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant (2009)

Regie: Paul Weitz

Cirque Du Freak vertelt het bloedstollende verhaal over de 16 jarige Darren, een gewone jongen uit een buitenwijk. Wanneer hij met zijn vriend een reizende freakshow bezoekt, wordt hij door de vampier Larten Crepsley veranderd in een bloeddorstig wezen. Hij voegt zich bij de rondreizende show vol monsterlijke figuren: een slangenmens, een weerwolf, een vrouw met een baard en een gigantische propper. Terwijl Darren zijn nieuwe krachten ontdekt wordt hij een belangrijke schakel in de strijd tussen de vampieren en hun tegenstanders die nog gevaarlijker zijn. Vechtend voor zijn leven, moet hij zorgen dat deze strijd zijn laatste restje menselijkheid niet zal opeisen.
Bekijk de afbeelding

Love Happens (2009)


Eloise heeft weinig geluk in de liefde. Ze heeft haar vriendje net aan de kant gezet. Weduwnaar Burke ontpopt zich na het overlijden van zijn vrouw tot een zelf-hulp goeroe. Hij schrijft een bestseller en trekt door het land voor een promotietour. Tijdens een van zijn workshops loopt hij Eloise tegen het lijf. Na een stroeve eerste date, bedenkt Eloise een originele vervolgafspraak. Burke merkt dat hij toch nog niet helemaal over het verlies van zijn vrouw heen is...
Bekijk de afbeelding

Le hérisson (2009)


Paloma is een heel intelligent meisje van 11 dat niet lekker in haar vel zit. In hetzelfde Parijse gebouw waar zij met haar familie woont, wonen de conciërge Renée, een kluizenaar die volledig in haar boeken verdiept is en de mysterieuze Japanner Kakuro. Tussen hen ontstaat een onverwachte vriendschapsband waardoor Paloma weer zin in het leven krijgt. Le Hérisson is de verfilming van het boek Elegant als een egel.
Bekijk de afbeelding

Paniek In Het Dorp (2009)


Cowboy en Indiaan zijn eeuwige chaoten. Hoe creatief hun ideeën en plannen ook zijn, ze draaien altijd uit op een ware ramp. Ditmaal willen ze Paard een gelukkige verjaardag wensen met een origineel cadeau: een zelf te monteren barbecue! Geen slecht plan maar hun bestelling loopt volledig in het honderd. In plaats van een barbecue worden maar liefst vijf biljoen bakstenen geleverd. Dit is geen verjaardagscadeau meer, maar een tsunami! Het huis van Paard wordt verpletterd. Er zit niets anders op dan het huis opnieuw te bouwen. Maar dieven hebben het op de pas opgetrokken muren gemunt. Paard vreest dat zijn date met Mevrouw Longrée, de merrie van zijn dromen en pianolerares in het conservatorium, in het water zal vallen. Hij zal niet van zijn speciale dag kunnen genieten en moet het opnemen tegen gruwelijke onderzeese wezens, een boze beer, drie zotte wetenschappers en een psychopathische matriarch.
Bekijk de afbeelding

Hilde (2009)

Regie: Kai Wessel

Biografie over de beroemde, controversiële Duitse zangeres en actrice Hildegard Knef. Ze had een relatie met een Nazi en trouwde een Jood. Vocht voor haar leven in een vernietigd Berlijn en was kind aan huis op Park Avenue. Het Duitse publiek vereerde en verachtte haar, maar haar biografie werd het best verkopende naoorlogse boek ooit. Haar concerten waren legendarisch.



NieuwsFilm

meest populair