Algemeen

Battleship slechteriken bekend?

Tegen wie zou de vloot moeten vechten?

door Jim Pedd op 07.11.2009 om 19:46 in Algemeen
Zoals bekend zal de aandacht van regisseur Peter Berg in beslag genomen worden door de verfilming van het spel Zeeslag. Gisteren berichtte de website Latino Review dat ze van een bron hadden vernomen wie de slechteriken moesten worden in de film.

Eerder al gaf Berg te kennen dat het verhaal zich zal centreren rond een internationale gevechtsvloot, bestaande uit vijf schepen. Als men zich precies aan het spel gaat houden, zullen die schepen de volgende zijn: een vliegdekschip, een slagschip, een torpedobootjager, een onderzeeër en een patrouilleschip. Volgens Berg zou de vloot in een erg dynamisch, gewelddadig en intens gevecht verstrengeld zijn, maar met wie wilde hij niet bekend maken. Gisteren berichtte Latino Review echter te weten wie de slechteriken zullen worden.

Om jullie maar niet langer in spanning te laten: het zouden aliens moeten worden. De film ‘Battleship’ moet op 5 augustus 2011 in de bioscopen draaien.

Het onderstaande filmpje is wat Joblo verwacht van de film.


6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Keyser Söze

Avatar

Aliens.....als er iets zou zijn wat absoluut niet in het spel zeeslag zou moeten horen dan is het dat wel :N

D-9, miss
Aliens nuke A1 through L10, you lose.
The end

Lord Voldemort

Avatar

Aliens hebben alleen vliegende koekepannen. De vijanden zijn gewoon het somalische schorriemorrie.

benjamin

Avatar

Aliens, is dit nu een grap? Ze hebben al Indiana Jones 4 doen floppen met aliens, kunnen ze in Amerika nooit eens twee keer nadenken?

heywoodfloyd

Avatar

Dit komt duidelijk uit een aflevering van The Colbert Report, en niet van Joblo. Briljante clip overigens. Stephen Colbert en Jeff Goldblum zijn geweldig!

Spijker

Avatar

benjamin "Aliens, is dit nu een grap? Ze hebben al Indiana Jones 4 doen floppen met aliens, kunnen ze in Amerika nooit eens twee keer nadenken?"


Kun jij niet twee keer nadenken voordat je wat onzinnigs roept??

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull heeft wereldwijd maar liefst ruim 317 miljoen dollar opgebracht! En dat is nog exclusief dvd verkopen en andere merchandising... Wanneer houdt men nu eens op met roepen dat dit een flop was? Ok je kunt het een slechte film vinden (ikzelf vond hem erg vermakelijk en b.v. beter dan deel 2) maar hij heeft het toch echt erg goed gedaan aan de kassa's!

benjamin

Avatar

Spijker "Kun jij niet twee keer nadenken voordat je wat onzinnigs roept??

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull heeft wereldwijd maar liefst ruim 317 miljoen dollar opgebracht! En dat is nog exclusief dvd verkopen en andere merchandising... Wanneer houdt men nu eens op met roepen dat dit een flop was? Ok je kunt het een slechte film vinden (ikzelf vond hem erg vermakelijk en b.v. beter dan deel 2) maar hij heeft het toch echt erg goed gedaan aan de kassa's!"


Ik bedoelde gewoon dat veel mensen het verhaal een dikke flop vonden door die aliens. Ik vond hem ook nog wel vermakelijk, maar dat was echt geen goede ontknoping. Die Golden Raspberry voor slechtste sequel komt toch ergens vandaan.

NieuwsFilm

meest populair