DVD releases week 46

Welke films zijn vanaf deze week nieuw uitgekomen op DVD.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Triangle (2005)


Omdat zijn schepen en vrachtladingen constant verdwijnen in de Bermuda-driehoek, stelt biljonair Eric Benirall (Neill) een groep specialisten samen om dit te onderzoeken. Het team bestaat uit de sceptische journalist Howard Thomas (Stoltz), oceanograaf Emily Patterson (Catherine Bell), wetenschapper en avonturier Bruce Geller (Michael Rodgers) en medium Stan Lathem (Davison). Ze beginnen vol hoop aan het mysterie, maar hoe dichter ze bij het antwoord komen, des te nachtmerrie-achtiger worden de vreemde gebeurtenissen. (mini-serie)
Bekijk de afbeelding

Four Last Songs (2007)


Larry (Stanley Tucci) is een musicus met grote dromen, helaas is hij platzak. Nadat hij een mislukte poging waagde om Amerika te veroveren, zocht hij zijn heil op een prachtig Mediterraans eiland. Daar vond hij slechtbetaald werk als pianist in een bar. Het betreffende eiland is ooit bekend geworden door een componist die er woonde en uiteindelijk stierf. Als Larry het aanlegt met zijn weduwe weet hij haar over te halen om hem een concert te laten geven, ter ere van haar overleden man. Eindelijk krijgt Larry een kans en die grijpt hij met beide handen aan.
Bekijk de afbeelding

35 rhums (2008)


Na de ongelukkige dood van zijn vrouw heeft Lionel zijn dochter Joséphine bij hem laten intrekken. Na een aantal jaren zijn ze nu volledig naar elkaar toegegroeid en gewend aan elkaar als waren ze een echtpaar. Lionel beseft dit en besluit zijn dochter duidelijk te maken dat ze haar eigen leven moet gaan leiden. Ze moet hem verlaten en de wereld intrekken om een volwassen vrouw te worden.
Bekijk de afbeelding

Flashbacks of a Fool (2008)


Joe Scott is een uitgebluste Hollywoodster, met een totaal nutteloos bestaan nu zijn succesjaren voorbij zijn. Hij kijkt terug op zijn jeugdjaren en diverse bijzondere momenten in de jaren hierna.
Bekijk de afbeelding

Gake no ue no Ponyo (2008)


De vijfjarige Sosuke woont in een klein dorp hoog op een berg uitkijkend over de zee. Op een morgen ontdekt hij beneden op het strand een goudvis. De vis, genaamd Ponyo, zit met haar hoofd vast in een glazen pot waar hij haar uit bevrijdt. Sosuke besluit Ponyo te houden en de twee raken gefascineerd door elkaar. Ponyo wil graag een mensenmeisje worden en samen zijn met Sosuke, maar Ponyo's vader Fujimoto (ooit mens, maar nu een tovenaar die diep in de zee leeft) dwingt haar weer terug naar huis te komen en weg bij de gevaren van het water voor het vaste land.De kleine goudvis Ponyo is echter vastberaden om een meisje te worden en weer terug te keren bij Sosuke. Maar Ponyo wacht een andere taak, één waar de toekomst van de wereld van afhangt. Een meisje en een jongen. Liefde en verantwoordelijkheid. De zee en het leven zelf. In een tijd van spanning en onzekerheid.
Bekijk de afbeelding

Linha de Passe (2008)


São Paulo, 20 miljoen inwoners, 200 kilometer verkeer, 300.000 boodschappers op een motor. In het hart van één van de zwaarste en meest chaotische steden in de wereld, proberen vier broers zichzelf te ontplooien. Met Brazilië in noodtoestand als achtergrond, zijn ze alle vier op zoek naar een oplossing van hun problemen.
Bekijk de afbeelding

The Haunting in Connecticut (2009)


Een gezin wonen in een oud huis wat eerst een mortuarium was. Als er een aantal paranormale dingen gebeuren gaan ze op onderzoek uit en ontdekken dat de zoon van de vorige eigenaar een demonische boodschapper was.
Bekijk de afbeelding

Disgrace (2008)


Disgrace vertelt het verhaal van David Lurie, een docent aan de universiteit van Cape Town. Hij is eenzaam, verveeld en teleurgesteld in de liefde. Hij misbruikt zijn positie door een van zijn studentes, Melanie Isaacs, te verleiden tot een korte affaire. Wanneer de vader en vriend van Melanie hier lucht van krijgen, raakt David zijn baan kwijt. Om aan deze schande te ontsnappen, vertrekt David naar de boerderij van zijn lesbische dochter Lucy in het Zuid-Afrikaanse binnenland. Waar een zeer geweldadige en traumatische ervaring ervoor zorgt dat hun leven voorgoed verandert en hen tevens dwingt hun kijk op het leven te herzien. Eens te meer wordt hun onvermogen om met elkaar te communiceren en hun verschil in levensovertuiging duidelijk.
Bekijk de afbeelding

Bruno (2009)

Regie:

De flamboyante modeverslaggever Brüno uit Oostenrijk reist door de Verenigde Staten om homofobe Amerikanen te ontmaskeren.
Bekijk de afbeelding

De indiaan (2009)


De achtjarige Koos wil graag op zijn imposante, blonde vader lijken. Eenvoudig is dat echter niet, aangezien hij is geadopteerd uit Peru en dus klein en donker is. Dan ziet hij voor de supermarkt een Peruaanse jongen die vreemde muziek staat te maken. Zo komt hij erachter dat ook hij van oorsprong een indiaan is. Vanaf dat moment doet hij er alles aan om, ondanks zijn Hollandse ouders, een waarachtig indiaan te zijn.
Bekijk de afbeelding

Millennium: Mannen Die Vrouwen Haten (2009)


Twee tegenpolen, Mikæl Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages, én een uitermate goede hacker. Samen vormen ze een ongewoon, maar sterk team. Mikæl wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige Harriët Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost en inmiddels verjaard. Toch wil Henrik Vanger graag dat Mikæl zich hier nog eens op stort. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikæl met hulp van Lisbeth op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister en bloedig familiegeheim voert...
Bekijk de afbeelding

Tinker Bell and the Lost Treasure (2009)

Regie: Klay Hall

Opnieuw begint Tinker Bell aan een magisch avontuur ver weg van Nooitgedachtland. Met de hulp van haar nieuwe vriend Blaze (een lichtgevende insect), zal zij een nieuwe maansteen moeten vinden. Deze bevat magisch stof. De reis is allesbehalve saai, aangezien Tinker Bell verstrikt raakt in allerlei gevaarlijke avonturen, en gered moet worden door haar oude vriend Terence. Bovendien leert Tinker Bell onderweg het belang van verantwoordelijkheid nemen, en wat ware vriendschap is.
Bekijk de afbeelding

Nobel Son (2007)


Als Eli Michaelson de Nobelprijs wint, lijkt zijn ideale leven helemaal compleet. Zijn vrouw en zoon denken daar echter anders over. Het gedrag van Eli staat ze allerminst aan en beide irriteren zich mateloos. Als de zoon op de avond dat zijn vader de Nobelprijs ontvangt gekidnapped wordt, eisen de kidnappers 2 miljoen, oftewel het geld van de Nobelprijs. Tot overmaat van ramp weigert Eli het geld te betalen en er ontstaat een crisis.
Bekijk de afbeelding

While She Was Out (2008)


Een huisvrouw wordt gedwongen om zich te weren, wanneer ze op straat met vier moordenaars in aanraking komt. Wat begint als een simpele wandeling, verandert al snel in een regelrechte nachtmerrie. Het enige wat ze bezit om te kunnen overleven is een gereedschapskist en haar wilsbeschikking.
Bekijk de afbeelding

Plague Town (2008)


Een Amerikaans gezinnetje besluit op bezoek te gaan bij familieleden in Ierland. Maar tijdens hun reis op weg naar deze familie, stuit het gezinnetje op een groep gruwelijke, bloeddorstige gemuteerde kinderen. Het gezin moet nu proberen om uit handen te blijven van deze zeer gevaarlijke kinderen om de nachtmerrie te overleven, maar dit is moeilijker dan het lijkt.
Bekijk de afbeelding

Fireball (2009)


Wanneer Tai wordt vrijgelaten uit de gevangenis, vindt hij zijn tweelingbroer Tan in een coma nadat hij de wereld van Fireball betrad. Fireball is een ondergrondse sport die op basketbal is gebaseerd. Tai wordt zelf ook lid van de sport, om te ontdekken wat en hoe het gebeurde. Hij zweert wraak te nemen.
Bekijk de afbeelding

Deadline (2009)


Alice (Brittany Murphy) is een schrijfster die naar een verlaten huis vertrekt om daar in alle rust een scenario te schrijven. Ze kan echter geen woord op papier krijgen en na een reeks onverwachte gebeurtenissen glijdt ze steeds verder af in waanzin. De onvoorziene gebeurtenissen zorgen ervoor dat ze mentaal instort.
Bekijk de afbeelding

The 39 Steps (2008)


Richard Hannay ontmoet een vrouw die hem vertelt dat ze een spionagenetwerk op het spoor is. Wanneer de vrouw in Hannays huis neergestoken wordt, wordt hij onmiddellijk verdacht. Achternagezeten door de politie, gaat Hannay op zoek naar de spionnen.
Bekijk de afbeelding

What Goes Up (2009)


In 1986 is de verstrooide journalist Campbell Babbitt (Steve Coogan) aanwezig bij de lancering van de space shuttle Challenger, om daar een artikel over te schrijven. In de chaos, na de ontploffing van de space shuttle, raakt zijn leven verwikkeld met een aantal probleem jongeren.
Bekijk de afbeelding

Hotaru no haka (2008)


Broer Seita en zusje Setsuko staan er na hevige bombardamenten in de Tweede Wereldoorlog alleen voor. Vader vecht voor het land en moeder is omgekomen. Wanneer andere familieleden hen in deze moeilijke tijden ook niet meer kunnen verzorgen, hebben ze enkel elkaar om eten en onderdak te zoeken.



NieuwsFilm

meest populair