Geen horrorfilms meer voor Rob Zombie

Zijn volgende project: Tyrannosaurus Rex!

Na vier horrorfilms gemaakt te hebben, heeft Rob Zombie het idee dat het publiek denkt dat hij niets anders kan. Hij heeft daarom besloten even van het horrorgenre af te stappen en zich te gaan richten op andere, verfrissende projecten. De laatste keer dat Zombie iets heel anders probeerde, resulteerde in de animatiefilm The Haunted World of El Superbeasto.

Zombie hoopt snel werk te kunnen maken van zijn underground vechtfilm Tyrannosaurus Rex. Dit wordt zijn volgende film, en dus niet de remake van The Blob. Het is niet eens zeker of laatstgenoemde er überhaupt ooit zal komen.

Eventjes geen horror meer voor Rob dus. Hijzelf zegt hierover het volgende: "If you go down that road too far, it’s hard to break out of it. I don’t want to get stuck with anything. I want the freedom to do what I want to do."

Tyrannosaurus Rex gaat over een vechter, die voor 15 jaar in de gevangenis verdwijnt. Wanneer hij vrijkomt is hij nog een stukje harder dan voorheen en vecht hij zich naar de top in het underground vechtcircuit. De poster voor T-Rex is hieronder te zien.



NieuwsFilm

meest populair