Bioscoop releases week 49

Welke films kan je vanaf deze week nieuw gaan bekijken,

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Ninja Assassin (2009)


Raizo is een van de meest doeltreffende huurmoordenaars ter wereld. Als kind werd hij van de straat geplukt en getransformeerd tot een meedogenloze moordenaar door de Ozunu Clan, een geheim genootschap. Raizo kan de genadeloze executie van zijn vriend door de clan niet van zich afzetten en hij bevrijdt zichzelf van hen...en verdwijnt in het niets.
Bekijk de afbeelding

The Cove (2009)


Al sinds TV-held Flipper zijn dolfijnen populair en geliefd bij het grote publiek. Met als gevolg een steeds groter wordende trek in de dolfijnen als toeristische attractie, om zien kunstjes te doen of om mee te zwemmen, met als gevolg een multi-miljoenen-industrie en de bedreiging van de diersoort zelf. Het stadje Taijii in Japan herbergt de grootste toeleverancier van dolfijnen in de wereld, maar niemand weet of krijgt toegang tot wat er daar nu werkelijk gebeurt in die dolfijnenbaai. Gewapend met ultramoderne apparatuur en befaamd dolfijnentrainer Richard O'Barry probeert het docu-team dit ondoordringbare gebied binnen te dringen. Met als gevolg schokkende resultaten...
Bekijk de afbeelding

Precious: Based on the Novel Push by Sapphire (2009)


Een te zware, analfabete tiener uit Harlem is zwanger van haar tweede kind. Ze wordt uitgenodigd om klassen te volgen aan een alternatieve school, zodat ze de kans krijgt om haar leven een nieuwe wending te geven.
Bekijk de afbeelding

The Limits of Control (2009)


We volgen een mysterieuze eenzame man, in een oud Spaans landschap. Het is een vreemdeling, die zich bezig houdt met het uitvoeren van onwettige activiteiten. Wanneer hij zijn werk gedaan probeert te krijgen, vertrouwt hij niemand en dat maakt dat zijn doel verre van duidelijk is.



NieuwsFilm

meest populair