Algemeen

Nieuwe Star Wars film!

Of toch niet?

door Bram de Groot op 10.12.2009 om 19:10 in Algemeen
Het is onduidelijk wat er precies wordt bedoeld in onderstaande quote van Thomas Dolby, die hij plaatste op zijn blog. Duidelijk is wel dat hij het woord "Star Wars" koppelt aan het woord "Movie". Met enige fantasie kan er geconcludeerd worden dat er een zevende Star Wars film aankomt.

Als eerste de passage dat e.e.a. losmaakt:

"Last night he was telling me a little about the forthcoming Star Wars-related TV show, movie and online games—very cool indeed."

Dolby heeft het over Paul Sebastien van Lucasarts. Uit deze tekst valt te halen dat er een reeks Star Wars tv-shows (gepland voor een release ergens tussen 2010 en 2012), een nieuwe Star Wars film en een aantal online games in ontwikkeling zijn. Enige nadeel is dat het natuurlijk ook om een animatiefilm kan betreffen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Is het bijvoorbeeld een 3-D versie van een oudere film (of films?) of gaat het om een nieuwe Star Tours film, die verbonden is aan de Disney attractieparken? Dolby voegde hier overigens nog aan toe:

I’m not a huge fan myself (and definitely not a gamer) but it sounds like Mr Lucas has got his head into a good place. I met him several times when I was working on a movie in the 80s called [name suppressed to protect credibility!] and he’s a decent chap, but I could have done without the last three SW movies.

Het zijn weer allemaal geruchten, maar wie weet is er HOPE voor de Star Wars fans. Overigens staat er, als reactie op zijn eerdere uitlatingen, het volgende op de blog van Dolby:Wordt vervolgd (of niet)! In ieder geval nog even wat grappige, knap gemaakte Star Wars Zombie posters:


En afrondend nog een fanmade Star Wars 7 poster:
13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wallace

Avatar

Ben benieuwd wat er nu nog allemaal van Star Wars komt.
Ik hoop geen deel 7 want dat verpest de tirolgie .

LMF

Avatar

Van mij mogen ze de game 'Knights of the Old Republic' wel omzetten in een high budget tv-serie. Dat spel overtrof de prequeltrilogie enorm qua verhaal en personages.

jostru

Avatar

Die film is hoogstwaarschijnlijk een animatie film à la Clone Wars. Maar een live-action film zie ik best wel zitten! Ik zou het heerlijk vinden moesten ze een prequel film maken dat zich afspeelt tijdens de gebeurtenissen van The Old Republic (video game). Of een Star Wars: The Force Unleashed film spreekt me ook wel aan! Maar dit zal natuurlijk nooit gebeuren volgens mij. :p

benjamin

Avatar

Het zou mij niks verbazen als hij er kwam, als George Lucas geld ruikt kan je hem niet meer tegenhouden.

Thiver

Avatar

Tja, allemaal vaag en uiterst onwaarschijnlijk dit hele verhaal. Als er ooit nog een Star Wars-film gemaakt gaat worden zal dit...
a) een tweede Clone Wars-animatiefilm zijn; de tv-serie loopt nog en het is eenvoudig om anderhalf uur materiaal om te buigen tot een film die kan worden uitgebracht;
b) een soort pilot-film worden van de (nu al jaren) in productie zijnde tv-serie, net zoals Clone Wars een jaar geleden;
c) een nieuwe trilogie zijn: uiterst onwaarschijnlijk, maar het is echt niet zo dat Lucas altijd op zes delen gemikt heeft, zoals hij nogal graag verkondigd...
Het liefst zou ik een realisatie van optie c zien. Star Wars is bioscoopmateriaal van de puurste soort; geen tv-junkfood. Als Lucas de missers in wil zien van zijn laatste trilogie (gisternacht RotS aan een tweede kijkbeurt onderworpen en dat was pijnlijker dan ik had verwacht) en de regie aan een ander wil overlaten zijn er genoeg mogelijkheden om een volwaardige derde trilogie te maken.

Legend

Avatar

Live Serie is al lang bekend, dat stond samen gepland met de animatieserie die nu aan de gang is. De animatieserie speelt zich af tussen deel 2 en 3. De live serie gaat het gat tussen deel 3 en 4 vullen. In de serie wordt er niet alleen gefocust op de grote personages van de films, maar ook worden andere personages belicht.

ThomasG

Avatar

wallace "Ben benieuwd wat er nu nog allemaal van Star Wars komt.
Ik hoop geen deel 7 want dat verpest de tirolgie ."


was die niet al gruwelijk verpest dan? my bad...

Deweb

Avatar

Thiver "
c) een nieuwe trilogie zijn: uiterst onwaarschijnlijk, maar het is echt niet zo dat Lucas altijd op zes delen gemikt heeft, zoals hij nogal graag verkondigd..."

Ik dacht zelf dat hij altijd verkondigde dat hij Star Wars had bedoeld als een serie van 9 delen. Maar ik kan me vergissen.

sjef

Avatar

Star wars draait om Anakin Skywalker/ Darth Vader. die overleeft deel 6 niet dus houd alles op. Er is vrede in het heelal en het Keizerrijk is verslagen. Waar moet deel 7 uberhaupt over gaan als ik vragen mag? aub niet doen George Lucas !! De oude trilogie is helemaal geweldig. de nieuwe niet zo (op deel 3 na). maak aub je fans niet ongelukkig met een dooie mus.

Awas Iku Setan

Avatar

Gewoon van Star wars afblijven , maar met Lucas ..weet je het nooit...., zijn Recycle..machine heeft ie onlangs opgepoetst ,
Let it go George , leave it a rest :E

Thiver

Avatar

Deweb "Ik dacht zelf dat hij altijd verkondigde dat hij Star Wars had bedoeld als een serie van 9 delen. Maar ik kan me vergissen."

Volgens mij is dat inderdaad het geval. Toen Lucas in de jaren '90 aan de slag ging met een serie nieuwe films was het volgens mij inderdaad de bedoeling dat er twee nieuwe trilogieën zouden worden gemaakt. Uiteindelijk werd het er slechts één en gebruikte Lucas daarvoor het verhaal dat Sjef vermeld.

BdeB

Avatar

Deweb "Ik dacht zelf dat hij altijd verkondigde dat hij Star Wars had bedoeld als een serie van 9 delen. Maar ik kan me vergissen."


klopt als een bus, zou leuk zijn dat die laatste 3 delen ook nog verfilmd gaan worden, ik heb alle 9 boeken gelezen en zou ze ook graag op het witte doek zien..
oftewel laat maar komen, die nieuwe serie van 3 Smiley face

Thiver

Avatar

Wikipedia geeft een aardige aanvulling op dit alles.

NieuwsFilm

meest populair