Nieuwe Star Wars film!

Of toch niet?

Het is onduidelijk wat er precies wordt bedoeld in onderstaande quote van Thomas Dolby, die hij plaatste op zijn blog. Duidelijk is wel dat hij het woord "Star Wars" koppelt aan het woord "Movie". Met enige fantasie kan er geconcludeerd worden dat er een zevende Star Wars film aankomt.

Als eerste de passage dat e.e.a. losmaakt:

"Last night he was telling me a little about the forthcoming Star Wars-related TV show, movie and online games—very cool indeed."

Dolby heeft het over Paul Sebastien van Lucasarts. Uit deze tekst valt te halen dat er een reeks Star Wars tv-shows (gepland voor een release ergens tussen 2010 en 2012), een nieuwe Star Wars film en een aantal online games in ontwikkeling zijn. Enige nadeel is dat het natuurlijk ook om een animatiefilm kan betreffen. Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Is het bijvoorbeeld een 3-D versie van een oudere film (of films?) of gaat het om een nieuwe Star Tours film, die verbonden is aan de Disney attractieparken? Dolby voegde hier overigens nog aan toe:

I’m not a huge fan myself (and definitely not a gamer) but it sounds like Mr Lucas has got his head into a good place. I met him several times when I was working on a movie in the 80s called [name suppressed to protect credibility!] and he’s a decent chap, but I could have done without the last three SW movies.

Het zijn weer allemaal geruchten, maar wie weet is er HOPE voor de Star Wars fans. Overigens staat er, als reactie op zijn eerdere uitlatingen, het volgende op de blog van Dolby:



Wordt vervolgd (of niet)! In ieder geval nog even wat grappige, knap gemaakte Star Wars Zombie posters:








En afrondend nog een fanmade Star Wars 7 poster:



NieuwsFilm

meest populair