Video

Nieuwe trailer Alice in Wonderland

De 19-jarige Alice keert terug naar de psychedelische wereld uit haar kindertijd.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey op 16.12.2009 om 12:37 in Video
Walt Disney Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Tim Burtons Alice in Wonderland. De film draait vanaf 11 maart 2010 in de Nederlandse bioscopen.


Alice (Mia Wasikowska) is negentien jaar oud wanneer ze terugkeert naar de psychedelische wereld van Wonderland. Ze wordt er herenigd met de vrienden uit haar kindertijd, waaronder The White Rabbit (Michael Sheen), Tweedledee en Tweedledum (Matt Lucas), The Dormouse (Barbara Windsor), The Caterpillar (Alan Rickman), The Cheshire Cat (Stephen Fry) en The Mad Hatter (Johnny Depp). Vroeger regeerde de White Queen (Anne Hathaway) in Wonderland, maar nu is ze van haar troon gestoten door haar zus, de Red Queen (Helena Bonham Carter).

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wallace

Avatar

Geweldige Tim Burton stel.

Windblade

Avatar

Het zit er idd weer indrukwekkend uit.
met een mooie tim burton stijl er over :D

timdekw

Avatar

monsieurgeertmans "My thoughts. Als ze nu ook nog het problematische jeugd verhaal van de mad hatter of alice gaan uitleggen is het helemaal een Tim Burton film."


Verklaar je nader?

benjamin

Avatar

stefanvh "hey deze film draait niet om alice, t gaat om johnny depp!"


Not, het gaat gewoon allemaal om die kat, waar ik zo benieuwd naar ben.

monsieurgeertmans

Avatar

stefanvh "hey deze film draait niet om alice, t gaat om johnny depp!"


My thoughts. Als ze nu ook nog het problematische jeugd verhaal van de mad hatter of alice gaan uitleggen is het helemaal een Tim Burton film.

timdekw

Avatar

Ik was wel benieuwd naar de film, maar was er nog niet erg warm voor gelopen. Dat is na het zien van deze trailer wel anders. Dat ziet er weer heerlijk Tim Burtiaans uit, god wat is die man toch een kunstenaar! Opeens is maart nog erg ver weg.

Havoc

Avatar

Het oogt als een echte Burton, heerlijk :D

stefanvh

Avatar

Hey deze film draait niet om alice, t gaat om johnny depp!

aspers

Avatar

Oh man, wat heb ik hier zin in!!! Kijk hier meer naar uit, dan naar Avatar...

Trouwens, valt mij op dat er nu staat 'Disney presents' i.p.v. 'Walt Disney'... gisteren de blu ray van Up gekeken, en daar viel het mij ook al op. Weet iemand waarom...?