Algemeen

Twee clips Solomon Kane

En een behind-the-scenes

door Jim Pedd op 25.12.2009 om 08:00 in Algemeen
David Films heeft twee clips en een behind the scenes vrijgegeven van Solomon Kane. De film gaat over een zestiende eeuwse soldaat die erachter komt dat zijn ziel verdoemd is en daarom besluit zich volledig te gaan wijden aan een leven vol goedheid. Als hij er echter achterkomt dat een donkere macht het land bedreigt, komt hij terug op dit besluit in een poging het land te redden van verdoemenis.

Rollen zijn onder andere weggelegd voor James Purefoy (die de hoofdrol op zich neemt), Rachel Hurd-Wood, Alice Krige en Mackenzie Crook. Verder werd de film geregisseerd door Michael J. Bassett.

Voor een Europese film heeft Solomon Kane een fors budget; 40 miljoen dollar. Hij is gebaseerd op een boek van de schrijver Robert E. Howard, die we onder andere kennen van Conan The Barbarian en het is het eerste deel van een trilogie.

De Nederlandse releasedatum staat gepland voor 14 januari 2010.

Eerst de twee clips uit de film:En hier de beloofde behind te scenes, die ingaat op de wezens die voorkomen in de film.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

sleepyA

Avatar

Ik heb hem al gezien in frankrijk :D

jorrit

Avatar

Wow mag ik je aanraken!

Effe serieus ...bij het zien van de trailer lijkt hij wel interresant, kijken of ik hem ergens kan bekijken ergens

Proxima

Avatar

Deze zin klopt volgens mij niet.

besluit zich volledig te gaan wijden aan een leven vol goedheid. Als hij er echter achterkomt dat een donkere macht het land bedreigt, komt hij terug op dit besluit in een poging het land te redden van verdoemenis.


Hij is al bezig met een leven vol goedheid.
Als de land dan bedreigt wordt en hij gaat iedereen helpen door tegen ze te vechten, dan is die nog steeds met goed doen bezig toch.

Wachtmeester

Avatar

sleepyA "Ik heb hem al gezien in frankrijk :D"


En? Is het een goede film?

nieuwslaatste nieuws

meest populair