Algemeen

Speelfilm Natalee Holloway deze maand op dvd

De film was in april al te zien op de Amerikaanse televisie...

door Jan-Peter Rook op 05.01.2010 om 11:27 in Algemeen
De speelfilm Natalee Holloway, gebaseerd op het boek van haar moeder Beth, verschijnt op 7 januari in Nederland op dvd. Dat heeft producent Sony maandag bekendgemaakt. De speelfilm is los gebaseerd op het verhaal van de zoektocht op en rond Aruba naar Natalee Holloway.

Ook het onderzoek van Peter R. de Vries naar de waarheid achter de verdwijning van de Amerikaanse tiener en de gesprekken tussen verdachte Joran van der Sloot en ondernemer Patrick van der Eem zijn opgenomen in dit boek van moeder Beth.

De 18-jarige Amerikaanse verdween in mei 2005 op Aruba, haar lichaam is nooit gevonden. Peter R. de Vries ontlokte Joran van der Sloot uitspraken over de verdwijning. Ondanks de 'bekentenis' van Joran dat hij zich nadat het meisje onwel was geworden van het lichaam zou hebben ontdaan, kon justitie geen strafbare feiten vaststellen.

De film ging in april in première op de Amerikaanse televisie.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timothy

Avatar

En wie speelt Peter R.? Smiley face

mickvh

Avatar

Suggestie: http://www.youtube.com/watch?v=TAMXZvB3qpo
:E

Deweb

Avatar

Ik heb een foto van Peter R. gezien in deze film, maar op imdb kan ik geen acteur vinden die hem speelt. Wel weet ik dat het veelal onbekende acteurs zijn die de rollen vertolken.

Breug

Avatar

Http://www.imdb.com/title/tt1307456/
Van Eem en Joran lijken iig niet. Ben benieuwd of het zinnetje "that car is dirty patrick!" erin terugkomt.

Jaymson

Avatar

Paar maandjes terug zag ik 'm op internet circuleren.

Steve Harwin

Avatar

Peter R. de Vries is gewoon een typische jaren '80 porno-acteur om te zien, zeker met die vieze snor die hij vroeger had. Volop van dat soort gasten die hem kunnen spelen, hoor. Moeten ze alleen wel hun broek dicht laten... >Smiley face

debart

Avatar

Ik heb de film al een tijd op de computer staan.Paar keer doorheen gescrold.Het zal vast informatief zijn als je wilt weten hoe het allemaal gebeurd is.Maar het is zo lachwekkend gespeeld dat ik de moeite niet meer neem.Peter en Joran zijn te lachwekkend dat ik er niet meer serieus naar kon kijken.

NieuwsFilm

meest populair