Video

Tekken trailer

Héél véél vechtwerk.

door Bram de Groot op 16.01.2010 om 11:01 in Video
Na jaren wachten kan je hieronder eindelijk de eerste trailer bekijken van de verfilming van het wereldwijdbekende vechtspel Tekken. Wat kan je verwachten? Veel vechten, half naakte en gespierde torso's en weinig vooruitstrevende dialogen. Onder de trailer kan je de officiële synopsis lezen.

Tekken van regisseur Dwight H. Little (Murder at 1600, 1997) had voor deze film de beschikking over o.a. Luke Goss (als Steve Fox), Gary Daniels (als Bryan Fury) en Gary Ray Stearns (als Yoshimitsu). Vermoedelijk wordt dit een straight-to-dvd film.

De trailer:


De officiële synopsis:20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jochemb

Avatar

Ze hebben de naam van eddy fout gespeld in de trailer. In de trailer staat eddie maar in de game is het eddy.

j0kers28

Avatar

Wanneer komt ie uit?

roc12345

Avatar

Eindelijk de trailer

dit wordt wel zoiezo beter dan de Flopper Dragonbal Evolution
,maar waarom komt het direct op dvd uit

ziet er wel wreed realistich uit
this is real rocking shit

debart

Avatar

Waar zijn die kangaroe en panda enzo dan?

thyssimonis

Avatar

Deze film gaat denk ik heel veel op "DOA" (Dead or Live) lijken.
Ben erg benieuwd

leidenaar

Avatar

Pff wat ziet dat er bagger slecht uit.

filmgast

Avatar

Je kunt zeggen wat je wilt maar ze zijn wel erg dicht bij het spel gebleven. Tuurlijk maakt het dat allemaal wel iets minder realistisch maar wat ik gezien heb is het wel écht Tekken

abba82

Avatar

Jammer dat ze er geen echt verhaal van gemaakt hebben. In plaats van een toernooi als verhaallijn hadden ze beter meer een verhaal over Tekken kunnen vertellen.

Maar we zullen wel zien.

sleepyA

Avatar

debart "Waar zijn die kangaroe en panda enzo dan?"


Andere delen van tekken, dit is meer de deel waar Eddy erbij was, op playstation 1

pietje012

Avatar

Nou, het ziet er in ieder geval beter uit als Bloodsport, ik ben wel benieuwd naar deze film.

Ereptile

Avatar

Ziet er wel oke uit. Ik hoop alleen dat dit beter uitpakt dan Street Fighter (al was die ook best vermakelijk :P). Zo niet dan is dit weer een game verfilming die geflopt is. Lijkt er wel sterk op dat Yoshimitsu maar in 1 vecht scene zit :(

ghossler

Avatar

Dit lijkt mij een kick ass film :D veel beter dan die verfilming van dragon'crap'ball.. en deze is veel dichterbij het spel/animatie gebleven dan ze het met dragonball hebben gedaan... dit lijkt mij wel bioscoop waardig en nie straight to dvd!

Decepticon

Avatar

abba82 "Jammer dat ze er geen echt verhaal van gemaakt hebben. In plaats van een toernooi als verhaallijn hadden ze beter meer een verhaal over Tekken kunnen vertellen.

Maar we zullen wel zien."
Die zit er ook wel in, het verhaallijn is ook niet alleen het toernooi, maar Jin die de moordenaar van zijn moeder zoekt.

Decepticon

Avatar

thyssimonis "Deze film gaat denk ik heel veel op "DOA" (Dead or Live) lijken."
Echt niet, DOA was crap. DOA draaide alleen om lekkere chicks, een aanfluiting, net zoals DragonBall Evo en Streetfighter Legend of Chun Li.

Dit gaat volgens mij serieus goed worden als martial artsfilm.

Decepticon

Avatar

Ereptile "Lijkt er wel sterk op dat Yoshimitsu maar in 1 vecht scene zit :("
Waar haal je dat uit, dat ontgaat mij.

Ereptile

Avatar

Decepticon "Waar haal je dat uit, dat ontgaat mij."


Ik neem het aan (hoop het niet natuurlijk), dat hij in 1 vechtscene zit, omdat we Yoshimitsu alleen maar tegen 1 tegenstander (Jin) zien.
Ten minste, daar lijkt het op. We zagen Vega ook maar even in de trailer van Legend of Chun Li. Die was binnen 5 minuten klaar.

Hoe dan ook, dit ziet er wel veel beter uit dan Chun Li ^^ Hoe vaker ik de trailer zie, hoe meer ik eigenlijk uitkijk om deze film te zien ;)

Decepticon

Avatar

Ereptile "Ik neem het aan (hoop het niet natuurlijk), dat hij in 1 vechtscene zit, omdat we Yoshimitsu alleen maar tegen 1 tegenstander (Jin) zien.
Ten minste, daar lijkt het op. We zagen Vega ook maar even in de trailer van Legend of Chun Li. Die was binnen 5 minuten klaar.

Hoe dan ook, dit ziet er wel veel beter uit dan Chun Li ^^ Hoe vaker ik de trailer zie, hoe meer ik eigenlijk uitkijk om deze film te zien ;)"
Laten we maar aannemen dat we niet alle fights in de trailer voorbij zien komen. Maar we zullen zien.
Cung Le heeft in een interview gezegd dat zijn rol als Marshall Law ook zeer klein is.
Streetfighter L.O.C.L. heb ik wel gehuurd puur om te zien wat het was, want de trailer overtuigde me totaal niet. Maar heb hem wel af kunnen kijken door de leuke verschijning van Kristen Kreuk, ondanks de irritante Chris Klein. Wel leuke actiescenes hier en daar, maar het was gewoon een erg matige film. Misschien wel gewoon slecht, kan het me niet meer zo goed herinneren, heeft dus geen indruk bij me achtergelaten.
Deze trailer overtuigd me van alle kanten, maar dat deed de aankondiging al met de betreffende cast, man wat is de cast goed gekozen! Ik ben nog onbekend met de acteurs die Raven en Yoshimitsu spelen, maar ze zullen ongetwijfeld goed zijn als je ziet wie ze voor de rest gekozen hebben.

Ik hoop zo erg dat ie nog in de bios komt! Zo niet huur ik hem niet eens , maar koop ik hem direct op blu-ray.

Ereptile

Avatar

Precies! Eerste waar ik naar uitkijk zijn de character posters Smiley face
Cary-Hiroyuki Tagawa is tot zover de enigste die ik ken uit het rijtje, omdat hij Shang Tsung speelde van de eerste Mortal Kombat film. Ben benieuwd! :D

Decepticon

Avatar

Ereptile "Precies! Eerste waar ik naar uitkijk zijn de character posters Smiley face
Cary-Hiroyuki Tagawa is tot zover de enigste die ik ken uit het rijtje, omdat hij Shang Tsung speelde van de eerste Mortal Kombat film. Ben benieuwd! :D"
Dan heb je een paar gave films gemist,of je herinnert ze niet meer.

Tagawa ken ik ook uit Mortal Kombat, maar vooral uit Showdown in Little Tokyo met Brandon Lee en Dolph Lundgren.

Gary Daniels(Brian Fury) was in eind jaren '80 begin jaren '90 een kleine ster in martial artsfilms, eigen films en BloodFist 2 of 3 van Don 'The Dragon' Wilson.

Jon Foo(Jin) uit Honour of the Dragon met Tony Jaa, het gevecht in het kerkgebouw direct na de fight van Tony Jaa tegen de capoeira vechter.

Lateef Crowder(Eddie Gordo) ken ik dus uit Honour of the Dragon als de capoeira fighter.

Ian Anthony Dale(Kazuya) alleen als handlanger van Mr. Chow uit The Hangover. Wisr niet dat hij aan vechtsport deed en zo aan zij kiai's te horen in de trailer doet hij aan Tae-Kwon-Do.

Valt mij een beetje tegen dat ze Phillip Rhee(Tommy Lee in de Best Of The Best films) niet gebruikt hebben. Nooit gedacht dat hij ook al 60 is.

Decepticon

Avatar

Ik bedoel 50, foutje.

nieuwslaatste nieuws

meest populair