Meer details Spider-Man reboot

Webb moet het doen met een opvallend laag budget.

Het lijkt erop dat de Spider-Man reboot de nieuwe hype is in Holywood. De geruchten en bevestigingen volgen elkaar in een rap tempo op. Twee dagen geleden werd bekend dat Marc Webb de regisseur is en gisteren meldden we dat Jim Sturgess een kandidaat is om Spider-Man a.k.a. Peter Parker te spelen. De nieuwe geruchten gaan met name over het budget en de insteek van de film die in 2012 moet uitkomen.

Het productiebudget waar Webb mee mag gaan werken, is door Sony naar alle waarschijnlijkheid gesteld op $80 miljoen. Dit is een "schijntje" in vergelijking met het budget van Spider-Man 3 (2007), dat geschat wordt op $256 miljoen. Ook gaat de cast bestaan uit relatief onbekende acteurs en actrices. Een rol van bijvoorbeeld Joseph Gordon-Levitt als Spidey lijkt daarom onwaarschijnlijk.

Ook is er meer bekend over het verhaal. Het zou zich voor het overgrote deel centreren rond de jonge Peter Parker die zich in zijn highschool periode emotioneel bezighoudt met het overlijden van zijn oom terwijl hij de mogelijkheid had om de moord te voorkomen.

Ook wordt de nieuwe Spider-Man serie niet gebaseerd op de comics uit de jaren 60, maar op de recentere comics Ultimate Spider-Man, waarin angst een grotere rol speelt dan het bevechten van villains.



NieuwsFilm

meest populair