Algemeen

Samuel L. Jackson in Sympathy for the Devil

Samen met Josh Duhamel in een epische strijd tussen goed en kwaad.

door Jim Pedd op 22.01.2010 om 10:39 in Algemeen
Samuel L. Jackson en Josh Duhamel zullen een rol op zich nemen in de film Sympathy for the Devil, geregisseerd door Boaz Yakin. De regisseur kennen we o.a. van Remember the Titans.

De officiële synopsis is als volgt.

Rechtsgeleerde Harlan Stark (Josh Duhamel) en zijn kompaan Jesse (Samuel L. Jackson) vinden zich verstrengeld in een gevaarlijke strijd tussen goed en kwaad, als de moordpoging op een charismatische priester mislukt. De gevolgen van die poging zijn verstrekkend en nemen al snel Bijbelse proporties aan. Wat volgt is een epische strijd tussen goed en kwaad, waarin engelen net zo gevaarlijk zijn als demonen. Harlan moet de moed vinden om de wraakcyclus te doorbreken, maar dat kan natuurlijk niet zomaar.

Verder had men nog de gebruikelijke grote woorden over de film: Outrageous, violent and subversive, this new adventure in horror from the director of Remember the Titans is sure to be controversial. SYMPATHY FOR THE DEVIL blends the seductive sensuality of Angel Heart, the genre-bending audacity of Pulp Fiction and the relentless intensity of The Omen when all hell breaks loose in New Orleans and the sacred becomes as deadly as the profane.

Wanneer de film uit zal komen is nog niet bekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

jorrit

Avatar

Is Filmtotaal een onderdeel van de telegraaf of zo.
Die koppen kunnen zo in de telegraaf worden gezet.

timdekw

Avatar

jorrit "Is Filmtotaal een onderdeel van de telegraaf of zo.
Die koppen kunnen zo in de telegraaf worden gezet."


Ow.

Klinkt zeer interessant. Als dit goed wordt uitgewerkt kan het zeker een interessante film opleveren. Ben benieuwd.

master3d

Avatar

jorrit "Is Filmtotaal een onderdeel van de telegraaf of zo.
Die koppen kunnen zo in de telegraaf worden gezet."
Het is toch gewoon de titel van de film..?

eijkb

Avatar

Waarom niet eens een goed / slecht epische film zonder godsdiensten erbij te betrekken? Plz... Ben zelf atheist voor zover dat er toe doet, en godsdiensten mogen wat mij betreft misbruikt worden voor van alles en nog wat maar ik ben het goed vs. kwaad thema (waarbij het geloof goed is) wel een beetje beu.

Anderzijds, als het een goede film is, is het een goede film en met een van de meest bezwerende nummers van de Stones als titel (ik moet altijd denken aan Stephen Kings the Stand als Randall Flagg bij de gevangenis een slechterik tegenkomt en zich voorstelt met "Hope you guess my name" :D) gaan we het meemaken en beleven.

nieuwslaatste nieuws

meest populair