Reboot The Crow volgt snel!

Regisseur geeft een update over superheldenklassieker uit 1994.

Na het zien The Crow (1994) kan opgemaakt worden dat comic-antiheld The Crow niet het stereotype superheld is. Het was misschien wel de eerste "donkere" superheldenfilm die werd gemaakt. Het nieuws dat ook deze film, geregisseerd door Alex Proyas (Knownig, 2009) een reboot krijgt, kwam een paar maanden geleden niet als een totale verrassing. Blade regisseur Stephen Norrington geeft een update over de nieuwe The Crow film:

"The producer and visual effects people are crunching numbers. We've opened discussions with major cast but nothing is final yet. Cast and budget and schedules will no doubt continue to adjust all equations."

Vermoedelijk is het script al klaar en wordt de film nog opgenomen voordat Norrington start met de opnames voor The Lost Patrol, een bovennatuurlijke actiethriller die zich afspeelt ten tijde van WOII. De opnames worden volgens ShockTillYouDrop deze zomer gestart. De nieuwe The Crow mogen we toevoegen aan de grote reeks van superheldenfilms die in 2011 uitkomt.

De originele film uit 1994, gebaseerd op een comic van James O'Barr, krijgt op Rotten Tomatoes 86% en op de IMDb een 7,6. In de States werd er ruim $50 miljoen aan bioscoopkaartjes omgezet. Na dit succes volgde drie matige vervolgen en een tv-serie.



NieuwsFilm

meest populair