Algemeen

In de bres voor Stichting Haarwensen

De schaar erin voor het goede doel!

door Bram de Groot op 15.03.2010 om 08:00 in Algemeen
In het kader van de DVD-release van de film My Sister's Keeper heeft distributeur Warner Bros zijn nek uitgestoken voor een goed doel. Ze hebben 10 vrouwen in de leeftijd van 11 jaar tot 39 jaar gevonden die zondagochtend hun lange haren lieten knippen voor Stichting Haarwensen. Van het afgeknipte haar maakt Stichting Haarwensen pruiken voor kinderen die door medische behandelingen of een andere vorm van kaalhoofdigheid in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Om 11.00 uur verzamelden de vrouwen zich in de Kapsalon Hair Trends in het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Eén voor één namen de vrouwen afscheid van hun lange lokken. Sommige vrouwen lieten zonder enige moeite meer dan de helft van hun haar knippen, terwijl anderen duidelijk geëmotioneerd in de kappersstoel plaatsnamen. Uiteindelijk was iedereen toch blij met hun nieuwe frisse look.

Het drama My Sister's Keeper, sinds verleden week op de bekende schijven te verkrijgen, vertelt het verhaal van een jong meisje dat leukemie heeft en de invloed die deze ziekte heeft op het hele gezin. Hieronder enkele foto's van de goede initiatief:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair