DVD releases week 11

Het overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD.

Bekijk de afbeelding

Das weiße Band (2009)


Net voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog wordt een rustig Duits dorpje opgeschrikt door een aantal vreemde gebeurtenissen. Een kabel wordt gespannen om de dokter met zijn paard ten val te brengen, een schuur vliegt in brand en twee kinderen worden ontvoerd en gemarteld. De schoolleraar observeert en onderzoekt de gebeurtenissen en komt beetje bij beetje dichterbij de verschrikkelijke waarheid.
Bekijk de afbeelding

The Informers (2009)


In het Los Angeles van de jaren '80 leven mensen zowel aan de bovenkant als de onderkant van de samenleving. Tussen deze de twee uitersten zit een groep losbandige, knappe, blonde jonge vrouwen en mannen, die dagenlang feesten en drugs gebruiken, met alle risico's van dien.
Bekijk de afbeelding

Whatever Works (2009)


Een uiterst buitengewone man (Larry David) loopt een jongedame uit het zuiden tegen het lijf. Kort daarna ontmoet hij haar moeder en vervolgens haar vader. Alle drie raken zij, samen met wat getikte kennissen uit Greenwich Village, verwikkeld in een serie van onwaarschijnlijke romantische verwikkelingen.
Bekijk de afbeelding

Micmacs à tire-larigot (2009)


Jaren geleden overleed de vader van Bazil bij het onschadelijke maken van een bom midden in de Marokkaanse woestijn, zijn moeder raakte totaal gestoord en Bazil werd naar een weeshuis gestuurd. Nu werkt de volwassen Bazil bij een videotheek, als hij door een bizar toeval in zijn hoofd wordt geraakt door een kogel. Hij overleeft het ongeval maar de kogel blijft zitten, met rare bijwerkingen als gevolg. Wanneer Bazil hierdoor zijn baan verliest is de maat vol. Hij heeft het helemaal gehad met de wapenindustrie, waarvan zijn vader en hijzelf het slachtoffer zijn. Samen met zijn nieuwe vrienden bedenkt Bazil een briljant plan om de twee wapenfabrikanten ten gronde te richten.
Bekijk de afbeelding

Town Creek (2009)


In 1936 staat de Duitse familie Wollners, wonend in Town Creek, Maryland toe dat professor Richard Wirth van het Derde Rijk in hun huis mag komen. Maar al snel blijkt dat dit een slecht idee was als Wirth op de proppen komt met een bizar project. Nu, in 2007, raakt Evan Marshall zijn broer Victor kwijt tijdens een kampeertrip dichtbij Town Creek. Als Victor dan na een hele lange tijd weer op één nacht terugkeert, blijkt dat er iets gruwelijks is gebeurd. Op Victor's verzoek stelt Evan geen vragen, maar pakt zijn geweer en volgt zijn broer terug naar Town Creek.
Bekijk de afbeelding

Wrong Turn at Tahoe (2009)


Joshua (Cuba Gooding Jr.), die geld int voor een meedogenloze maffiabaas (Miguel Ferrer), leeft in een wereld vol met bruut geweld en mooie vrouwen. Maar waneer hij zich in het midden van een machtsstrijd bevindt met de meest dominante drugsbaron in het milieu (Harvey Keitel), beseft hij dat elke stap de verkeerde kan zijn.
Bekijk de afbeelding

An Englishman in New York (2009)


Het verhaal over de laatste jaren van de Britse auteur en entertainer Quentin Crisp. Dit flamboyant icoon van de homoseksuele entertainmentwereld leefde in deze jaren '70 in New York. Daar werd hij onmiddellijk omarmd en al snel een bekend gezicht op de feestjes in Manhattan. Hij raakt bevriend met de jonge Patrick, die hem confronteert met zijn vluchtgedrag voor menselijke relaties. Zijn leven bloeit op, totdat hij zich impopulair maakt door hatelijke opmerkingen over AIDS te maken. Zanger Sting brengt zijn ster kortstondig weer tot rijzen door hem onderwerp te maken van zijn nummer Englishman in New York.



NieuwsFilm

meest populair