Video

Trailer Who Do You Love

Blanke mannen commercialiseren zwarte muziek.

door Bram de Groot op 18.03.2010 om 09:44 in Video
In de film Who Do You Love maken we kennis met de Joodse immigrant Leonard Chess, die een groot liefhebber is van zwarte muziek en de cultuur die het met zich meebrengt. Samen met zijn broer Phil en bassist en songwriter Willie Dixon gokken ze op het produceren van "race records". Na eerst wat tegenslag behalen ze geweldig succes met Muddy Waters, waarna Chess Records onstaat. Hoewel Leonard zijn best doet om zijn gezinsleven met zijn vrouw Revetta en zijn zoon Marshal goed te houden legt zijn obsessie met muziek grote druk op hun relatie.

In deze muzikale film van regisseur Jerry Zaks zien we minder bekende acteurs als Jon Abrahams en Brett Beoubay. In de lente van 2010 moet de film, die uit 2008 stamt, in de States in de bioscoop gaan draaien. Of er een release voor Nederland in zit, is onbekend. De nieuwe trailer:


2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SJRSVLDT

Avatar

Dat valt me alles mee.. ik was bang dat we weer een Dreamgirls/Cadillac Records/Soul Men-achtige film zouden krijgen. Nu lijkt het er nog steeds op, maar op 1 of andere manier spreekt dit mij veel meer aan.

NieuwsFilm

meest populair