Rachel Weisz in Bond 23?

Maar dan niet in een rol die we allemaal verwachten.

Nu duidelijk is dat er een volgende James Bond-film komt, is het nog maar afwachten op de details. Waar zal de film om draaien, wie spelen prominente rollen en pikken ze het verhaal weer op waar Quantum of Solace ophield? En wie worden de volgende Bond-girls? Daarover zijn de geruchten overigens al begonnen; op het lijstje staan onder andere Freida Pinto en Olivia Wilde. Daarnaast kwam laatst nog een nieuwtje uit dat de film zich waarschijnlijk (deels) in Afghanistan zal afspelen.

Nu kunnen we ook berichten over de slechterik van de volgende film. Ze grapte er wel eens over om een Bond-girl te worden, maar nu lijkt het erop dat Rachel Weisz de volgende slechterik wordt. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar als je erover nadenkt is dat zo gek nog niet eens. Een tijdje geleden kwamen we namelijk nog met het nieuws dat Jesper Christensen de rol van Mr. White, als hoofd van Quantum, niet weer oppikt. Er zou dus, mits de schrijvers de Quantum-verhaallijn voortzetten, een nieuwe baas moeten komen van de misdaadorganisatie Quantum.

Over de betrouwbaarheid van het nieuws valt natuurlijk wel een beetje te twisten, maar als we Cinema Blend moeten geloven komt het nieuws van Weisz als volgende slechterik van een betrouwbare bron, die eerder al, nog voordat het nieuws de wereld inkwam, bevestigde dat de Black Widow in Iron Man 2 zou spelen. Wie weet krijgen we dus weer een vrouwelijke badguy in een Bond-film, en ditmaal eentje die aan het hoofd van Quantum staat.

Bond 23 zou in ieder geval in 2011 moeten uitkomen, en dat hoogstwaarschijnlijk in 3D.



NieuwsFilm

meest populair