Nieuwe Uma Thurman gigantische flop

Debuutweekend brengt slechts €98 in het laatje.

De nieuwe film Motherhood van Uma Thurman heeft begin maart een redelijk flater geslagen in Engeland. Om een zogenaamde buzz rond de film te creëren, werd de komedie slechts in één bioscoop uitgebracht. Helaas voor de producent werd er slechts 88 pond (98 euro) verdiend in het eerste weekend. Op de zondagavond was het helemaal pijnlijk, aangezien er slechts één ticket werd verkocht.

Gelukkig kostte de komedie "maar" $5 miljoen om te maken. Dat de film in de UK in de bioscoop draaide, mag verrassend genoemd worden. De film bracht in de States slechts $93.388 op en werd in Engeland een week later al op DVD uitgegeven. De film zelf krijgt op Rotten Tomatoes 20% en op IMDb een 5.0. De meningen over Motherhood zijn dus redelijk verdeeld.

De grootste flop in een openingsweekend in de UK staat overigens op naam van My Nikifor (2004), die in het eerste weekend slechts 7 magere pondjes opleverde. Dit was echter een kleine onafhankelijke film en geen Hollywood productie met een wereldwijd bekende actrice.

Toch nog nieuwsgierig? Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair