Algemeen

Nieuwe foto's The Last Airbender

Paramount presenteert drie (coole) nieuwe foto's uit de film!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 10.04.2010 om 16:21 in Algemeen
Paramount Pictures heeft drie nieuwe stills uit The Last Airbender uitgegeven. De film, die het eerste deel vormt van een trilogie, concentreert zich rondom de nieuwe Avatar, Aang (Noah Ringer, die leeft in een wereld waarin verschillende stammen leven. Elk van de stammen beheerst één van de vier elementen: water, aarde, vuur en lucht. De Avatar is de enige op de wereld die alle elementen beheerst, en daarmee moest zorgen voor balans op de wereld. De oude Avatar verdween, en daarmee de balans, waardoor de vuurnatie de andere naties kon overheersen. Zo’n honderd jaar later wordt Aang gevonden, door Katara (Nicola Peltz en Sokka (Jackson Rathbone), beiden lid van een waterstam. Tijdens hun queeste, om de balans op de wereld te herstellen, worden ze achterna gezeten door de kwaadaardige Zuko (Dev Patel).

The Last Airbender draait vanaf 22 juli in de Nederlandse bioscopen.


4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

UsurPia

Avatar

Ben ik nu gek of zijn dit gewoon screens uit de trailer? Krijg daar een beetje de pip van; "Nieuwe foto's" terwijl het niets nieuws is :?

Steve-O

Avatar

Bioscoop bezoekje? Jazeker!!! Ik heb een paar afleveringen gezien op Nickelodeon, vind het wel leuk:E En het ziet er nu erg gaaf uit.
Ben benieuwd!!!

Ramon_1982

Avatar

Misschien staat de vijand rondom hem ;)

corne112

Avatar

Laatste foto vink de mooiste.. alleen wekt het beeld nu dat ie verkeerd om staaat ?? gezicht moet toch naar de vijand dacht ik zo ?