DVD releases week 18

Het wekelijkse overzicht met alle nieuwe films.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Wendy and Lucy (2008)


Wendy and Lucy gaat over een vrouw, Wendy, die samen met haar hond Lucy door Alaska reist. Wendy hoopt daar werk te vinden in een visbedrijf. Ze moet hierbij verschillende avonturen en uitdagingen overwinnen.
Bekijk de afbeelding

All About Steve (2009)


De excentrieke kruiswoordpuzzelaar Mary Horowitz is ervan overtuigd dat Hartman Hughes, een cameraman bij de CNN, haar grote liefde is. Ze volgt Hartman door het hele land om hem te overtuigen dat ze echt bij elkaar horen.
Bekijk de afbeelding

Armored (2009)


Drie collega's van een waardetransportbedrijf hebben het ultieme plan; ze gaan een eigen transportwagen overvallen met als waarde tien miljoen. Alles lijkt de mannen goed af te gaan, totdat er een onverwachte getuige op komt dagen.
Bekijk de afbeelding

Goodbye Solo (2008)


Solo is een aardige 34-jarige taxi-chauffeur in North Carolina en van Senegalese afkomst. Hij wordt door de 70-jarige blanke Amerikaan William ingehuurd om hem over twee weken naar een bergtop te rijden, waar William vanaf zal springen om te sterven. Solo weet William echter te overtuigen om tot die tijd zijn persoonlijke chauffeur te worden. Er ontwikkeld zich een bijzondere vriendschap waarin Solo hoopt, binnen die twee weken, William op andere gedachten te brengen.
Bekijk de afbeelding

Terribly Happy (2008)


Robert, een politieman uit Kopenhagen, wordt omwille van een professionele fout tijdelijk naar een provinciestadje gestuurd. Terwijl alweer een trage, bewolkte dag ten einde loopt in Zuid-Jutland, bekijken de inwoners de aankomst van de jongeman uit de grote stad met een tevreden en nieuwsgierige blik op hun gesloten gezicht. De politieman, die alles volgens het boekje doet, ontdekt beetje bij beetje de lokale gewoonten en begint aan te voelen dat er verontrustende geheimen verborgen zitten achter de façade van wat een heel gewoon provinciaals leventje schijnt te zijn.
Bekijk de afbeelding

Nothing Personal (2009)


Anne is een jonge vrouw die wil ontsnappen aan haar verdriet door alles wat ze bezit weg te gooien en zichzelf een staat van eenzaamheid op te leggen. Ze besluit een zwerversbestaan te leiden totdat ze Martin, een oudere, intrigerende en eenzame man, tegenkomt.
Bekijk de afbeelding

Bancs publics (Versailles rive droite) (2009)


Personages in drie verhalen die elkaar kruisen. Het eerste verhaal gaat over een zwart spandoek wat opeens onder een raam verschijnt met daarop: 'man alleen'. De werknemers van het er tegenover gelegen kantoor speculeren er driftig op los, wie is deze man en wat is er aan de hand? Het tweede verhaal speelt op het 'Square des Francine', waar verliefden, alleenstaanden, kinderen, ouderen en een veelheid aan personen elkaar ontmoeten. De derde situatie heeft plaats tussen de verkopers en klanten in de winkel 'Brico-dream'.
Bekijk de afbeelding

The Ministers (2009)


Dertien jaar geleden is de vader van een vrouwelijke NYPD detective vermoord door een gevaarlijke groep, ''The Ministers'' genaamd. Nu ze te horen kreeg dat de groep weer is begonnen met moorden wilt ze hier een punt achter zetten, maar komt ze onbewust in contact met één van zijn moordenaars.
Bekijk de afbeelding

Millennium 2: De Vrouw Die Met Vuur Speelde (2009)


Twee tegenpolen, Mikael Blomkvist en Lisbeth Salander. Hij is een charmante man en een kritische journalist van middelbare leeftijd, uitgever van het beroemde en beruchte tijdschrift Millennium. Zij is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tattoos én ze is een computerhacker van wereldklasse. Drie moorden, één avond. De slachtoffers zijn twee journalisten die voor Millennium werkten aan een publicatie over mensensmokkel, en Nils Bjurman, de voogd van Lisbeth Salander. Op het moordwapen worden de vingerafdrukken aangetroffen van Lisbeth. Het hele politieapparaat komt in beweging, maar Lisbeth is onvindbaar. Blomkvist, overtuigd van Lisbeths onschuld, gaat langzamerhand een verband zien tussen de drievoudige moord en het artikel in wording over vrouwenhandel. Dan wordt een vriendin van Lisbeth ontvoerd door een motorbende. Salander laat het aankomen op een bloedige confrontatie met de onzichtbare bendeleider, Zala.
Bekijk de afbeelding

S. Darko (2009)


Zeven jaar na de gebeurtenissen uit Donnie Darko vertrekt de inmiddels 18-jarige Samantha Darko (Daveigh Chase) samen met haar beste vriendin Corey naar Hollywood in de hoop het daar te gaan maken. De reis wordt al snel afgebroken als de twee autopech krijgen midden in een dorpje in een woestijn. Als vlakbij een meteoriet inslaat begint Samantha last te krijgen van bizarre visioenen.
Bekijk de afbeelding

From Within (2008)


Een meisje woont in een zeer strenge Christelijke gemeenschap, maar wil eigenlijk dolgraag het kleine plaatsje verlaten om de grote buitenwereld te zien. Maar voordat het haar lukt om te vertrekken, komt een aantal inwoners van het dorpje plotseling te overlijden. Het duurt niet lang voordat men begint te vermoeden dat het meisje iets te maken heeft met deze bizarre zaken.
Bekijk de afbeelding

Lies & Illusions (2009)


Een schrijver wordt door een spion opgejaagd. Die spion verdenkt de auteur dat hij diamanten ter waarde van meerdere miljoenen dollars heeft verstopt.



NieuwsFilm

meest populair