Algemeen

Universal Soldier 4 in de maak

Jean-Claude Van Damme en Dolph Lundgren in 3D.

door Bram de Groot op 13.05.2010 om 10:36 in Algemeen
The Hollywood Reporter meldt dat Foresight Unlimited in de herfst start met de productie van Universal Soldier IV. De film moet ook in 3D uitkomen.

De vierde Universal Soldier brengt wederom de Zweedse en Belgische spierbundels / actihelden Dolph Lundgren en Jean-Claude Van Damme bij elkaar. Beide heren speelden al eerder samen in het origineel Universal Soldier (1992) en in de 2009 versie Universal Soldier: Regeneration.

Zoals gezegd beginnen de opnames eind dit jaar, in oktober. De regie is wederom in handen van John Hyams, die ook de 2009 versie beet mocht pakken. Vermoedelijk in 2011 in de (3D) bioscoop.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Zit er nu echt iemand hierop te wachten?

DanielC

Avatar

benjamin "Zit er nu echt iemand hierop te wachten?"


ja, ik eigenlijk wel ;) Van Damme is mijn jeugdheld, heb zn hele collectie hier staan. De laatste Unisol was erg rauw, bijna een verfilming van Modern Warfare qua sfeer. Helaas was er niet zoveel screentijd voor Lundgren en Van Damme als ik gehoopt had, maar desondanks erg coole film!

leidenaar

Avatar

benjamin "Zit er nu echt iemand hierop te wachten?"


Onbegrijpelijk he,maar ja,er zijn ook mensen die elke dag klaarzitten om 20:00 om GTST te kijken.Tja slechte smaak moet er ook wezen.

Ik moet wel zeggen dat ik vroeger deel 1 erg leuk vond,had hem ook op video,maar ze zijn opa's en de recensies van die nieuwe vertelden me al dat ik hem kon overslaan.

bobzombie

Avatar

Maar als beide heren in een film opduiken van een regisseur van naam(lees: Seagal in Machete, Lundgren in The Expendables, Van Damme bijna in diezelfde film) is dat niet uncool. Oftewel, koppel een regisseur van naam aan Universal Soldier 4 en je hebt denk ik positievere reacties. Toegegeven, ik zal daarin ook wat enthousiaster zijn.

leidenaar

Avatar

bobzombie "Maar als beide heren in een film opduiken van een regisseur van naam(lees: Seagal in Machete, Lundgren in The Expendables, Van Damme bijna in diezelfde film) is dat niet uncool. Oftewel, koppel een regisseur van naam aan Universal Soldier 4 en je hebt denk ik positievere reacties. Toegegeven, ik zal daarin ook wat enthousiaster zijn."


Tja,als Christopher Nolan gaat werken aan een vervolg op Double Team worden we zelfs enthousiast,tja..
Geen enkele regisseur met grote naam of status zal zich wagen aan deel 4 van dit product.

bobzombie

Avatar

We wachten wel op de reboot van deel 1.:N

mr-kenneth

Avatar

Waarom ook niet? De films met Van Damme waren altijd wel goed te doen:Y Bak popcorn op je schot, en kijken maar! Niks mis mee toch?
En nu in 3D: ben best wel benieuwd eigenlijk..:E

leidenaar

Avatar

mr-kenneth "Waarom ook niet? De films met Van Damme waren altijd wel goed te doen:Y "


Met de nadruk op 'waren'

Konami

Avatar

Ik moet bekennen dat ik ontzettend hard genoten heb van Universal Soldier: Regeneration (Deeltje 3 dus.). Het was een no-nonsens harde actie film. Tegenwoordig zie je ze weinig. (Een inkoppertje)

Het is met dezelfde regisseur, dus mijn interesse is wel gewekt. Alleen vind ik het jammer dat het in 3D gaat worden. Maar ja, tijd zal het leren hoe het zal uitpakken.

Rioto

Avatar

Ben benieuwd, vond Universal Soldier: Regeneration erg goed te pruimen!

NieuwsFilm

meest populair