Napoleon Dynamite: de animatieserie

Fox haalt een oude koe uit de sloot.

Kennen jullie 'm nog? De ietwat vreemde film die in 2004 uitkwam en zich concentreerde rondom het even vreemde personage Napoleon Dynamite. Het nieuws kwam vandaag naar buiten dat 20th Century Fox werkt aan een animatieserie over het personage.

Napoleon Dynamite (Jon Heder) is een vreemd, impopulaire leerling op een gewone middelbare school. Zijn broer Kip (Aaron Ruell) zoekt de ware liefde en zijn oom Rico (Jon Gries) lijkt zijn leven te willen ruïneren. En dan komt de Mexicaanse Pedro (Efran Ramirez), op school. Hij is de enige leerling die een snor heeft, heeft een hippe fiets en al gauw worden de twee vrienden. Dan besluit Napoleon om Pedro te helpen bij het realiseren van zijn droom: voorzitter van de leerlingenraad te worden.

Volgens het bericht komt bijna iedereen van de originele cast terug om hun rollen in de film ook voor de animatieserie in te spreken: Jon Heder, Efran Ramirez, Aaron Ruell en Jon Gries komen in ieder geval terug. Ook regisseur Jared Hess en zijn vrouw, en tevens scriptschrijfster Jerusha zouden verbonden zijn met het project.



NieuwsFilm

meest populair