Brendan Fraser heeft geen zin in sequel

Ze zoeken maar iemand anders voor een tweede 'Journey to the Center of the Earth'.

Deadline bericht dat Brad Peyton naar alle waarschijnlijk de regisseur wordt van het vervolg op Journey to the Center of the Earth (2008). Het origineel werd geregisseerd door Eric Brevig, maar deze heeft het momenteel te druk met de Yogi Bear film. Peyton mag dit gat gaan dichten. Er zit echter wel een klein nadeeltje aan vast; hoofdrolspeler Brendan Fraser zou wel eens uit het project kunnen stappen.

Fraser wilde de sequel best doen, zolang de film weer onder leiding zou staan van Brevig. Nu beide heren waarschijnlijk niet meer aan de film mee zullen werken, zal de studio er wellicht voor kiezen om een draai te geven aan het script. In dit geval zal Josh Hutcherson het hoofdpersonage worden van de film. In het origineel speelt Fraser professor Trevor Anderson en Hutcherson is zijn neefje.

Deadline wijst er op dat het misschien allemaal een storm in een glas water is en dat Fraser alsnog gewoon in de sequel zal verschijnen. De beste man maakte de laatste jaren bar weinig succesvolle films en dit vervolg is toch wel een garantie voor inkomsten. Daarbij riskeert New Line een boel wanneer het een vrij onbekende acteur de hoofdrol geeft in een blockbuster.

Journey to the Center of the Earth leverde wereldwijd 240 miljoen dollar op. Hieronder de trailer van de film:



NieuwsFilm

meest populair