The Crow reboot maakt grote vooruitgang

De makers hebben al een acteur in gedachten en willen dit jaar nog beginnen met de opnames.

Eind 2008 zette Stephen Norrington zijn handtekening om een nieuwe versie van The Crow te gaan schrijven en regisseren, op basis van de graphic novel en de comics van James O'Barr. The Crow gaat over een dode rocker, wiens geest terugkeert op aarde om wraak te nemen op de mannen die hem vermoordden en zijn vriendin verkrachtten.

Het origineel uit 1994, geregisseerd door Alex Proyas, wordt als legendarisch beschouwd omdat acteur Brandon Lee destijds op dramatische wijze om het leven kwam op de filmset. De film kreeg al drie sequels te verwerken, maar nu is het schijnbaar tijd voor een reboot.

De laatste tijd werd benadrukt dat het niet zal gaan om een letterlijke remake van de film; de makers kiezen namelijk voor een compleet andere benadering. Producer Edward R. Pressman zegt dat Norringtons script af is en dat er binnenkort het één en ander bekend zal worden gemaakt over de casting van de rollen.

Pressman zegt het volgende over het script:



Volgens Pressman is de hoofdrol inmiddels al aangeboden aan een A-list acteur. De productie van de film is in volle gang en de opnames zullen dit jaar al beginnen.

Nog even de trailer van het origineel uit 1994:



NieuwsFilm

meest populair