The Addams Family film aankomende

En Tim Burton zou 'm wel eens kunnen regisseren!

In een gesprek met producer Christopher Meledandri sprak ComingSoon even over een The Addams Family project, waaraan Tim Burton zou werken. Eerder was het project nog niet bevestigd, maar nu dus wel. Er is zelfs een kans dat Tim Burton de film gaat regisseren.

Het moet in ieder geval een stop motion film worden, en geen met de computer geanimeerde film (een gerucht dat ook eerst de ronde deed). Het project zal ook geen relatie hebben met de TV-serie en films die uitkwamen over de vreemde familie. In plaats daarvan wordt de film gebaseerd op de strips van Charles Addams die tussen 1938 en 1988 in The New Yorker verschenen. Daarnaast denkt men na om de film in zwart-wit uit te brengen.

"It's all very, very early, but we are developing with [Tim Burton directing] in mind," Aldus Meledandri, "...We're just now at the story phase. Stuff has been written as though we are doing it in black and white, but that's not correct. It's not incorrect, but it's not correct. We haven't gotten to that point."



NieuwsFilm

meest populair