Algemeen

The Addams Family film aankomende

En Tim Burton zou 'm wel eens kunnen regisseren!

door Jim Pedd op 27.06.2010 om 16:20 in Algemeen
In een gesprek met producer Christopher Meledandri sprak ComingSoon even over een The Addams Family project, waaraan Tim Burton zou werken. Eerder was het project nog niet bevestigd, maar nu dus wel. Er is zelfs een kans dat Tim Burton de film gaat regisseren.

Het moet in ieder geval een stop motion film worden, en geen met de computer geanimeerde film (een gerucht dat ook eerst de ronde deed). Het project zal ook geen relatie hebben met de TV-serie en films die uitkwamen over de vreemde familie. In plaats daarvan wordt de film gebaseerd op de strips van Charles Addams die tussen 1938 en 1988 in The New Yorker verschenen. Daarnaast denkt men na om de film in zwart-wit uit te brengen.

"It's all very, very early, but we are developing with [Tim Burton directing] in mind," Aldus Meledandri, "...We're just now at the story phase. Stuff has been written as though we are doing it in black and white, but that's not correct. It's not incorrect, but it's not correct. We haven't gotten to that point."

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

WeWereWarned

Avatar

In het zwart-wit met sommige elementen in kleur, zoals SinCity :D

sleepyA

Avatar

WeWereWarned "In het zwart-wit met sommige elementen in kleur, zoals SinCity :D"

jazeker, origineel he? >.O

Ereptile

Avatar

Addams Family film = + 1
Tim Burton = + X

Lijkt me wel vet! :D

Oboema

Avatar

Eén probleem...welke rollen moeten Depp en Bonham-Carter gaan krijgen?

Eerlijk

Avatar

Ik word een beetje moe van tim burton en zijn herhalende stijl films. als je er 2 hebt gezien heb je ze allemaal gezien

Lord Voldemort

Avatar

Eerlijk "ik word een beetje moe van tim burton en zijn herhalende stijl films. als je er 2 hebt gezien heb je ze allemaal gezien"


Tja, je bent in ieder geval eerlijk.

rjnacken

Avatar

Haha @voldemort.

maar ik ben het er wel mee eens eigenlijk. Ik kreeg bij Alice ook het idee wat ik bij alle voorgaande films kreeg; dat Burton gewoon er een burton-saus overheen giet en Bonham Carter en Depp erin verwerkt. Dit zonder echt met een goed script bezig te zijn..

Favorieten van Burton (Ed Wood, Scissorhands, Beetlejuice, Batman 2 en Mars Attacks) staan daarentegen wel hoog in mijn all-time favorites..

WeWereWarned

Avatar

sleepyA "jazeker, origineel he? >.O"

Er zijn nog films die zwart-wit zijn met sommige kleur accenten. Trouwens, als ze de film zwart wit maken, zou hij dan niet 'origineel' zijn op al de andere zwart-wit films?

timdekw

Avatar

Ik ben nooit groot fan geweest van The Addams Family, maar na het lezen van de woorden Tim Burton, Stop-Motion, Zwart-Wit raak ik toch wel enigszins geïnterreseerd.

nieuwslaatste nieuws

meest populair