Marvel gaat voor TV

Naast films dus ook series van het bedrijf!

De gedachte dat Marvel Studios uitbreidt met een TV-sectie is niet heel vreemd. Vooral niet als je kijkt naar de grote plannen die het bedrijf heeft in de toekomst. Zo staan er de komende paar jaar nog een flink aantal superheldenfilms op de planning, en heeft het bedrijf al plannen om het aantal superhelden waarvan ze films maakt enorm uit te breiden. Dat moet gebeuren met korte filmpjes die voorafgaand aan de grote producties worden getoond.

Nu komt Marvel dus ook met een TV-deel: Marvel Television. Het was er overigens wel al min of meer (denk aan de X-Men tv-series), maar nu neemt Marvel het heft volledig in eigen handen. Daarbij hebben ze een baas aangesteld die niet bepaald weinig ervaring heeft op het gebied van producties voor televisie. De beste man heet Joseph Loeb en werkte o.a. mee aan Heroes, Smallville, Lost en Buffy the Vampire Slayer.

Er is nog niets bekend over aanstaande projecten, maar redelijkerwijs kunnen we er vanuit gaan dat er zoiets komt als een nieuwe X-Men tv-serie. Misschien wordt het wel live-action, maar dat is allemaal speculatie.



NieuwsFilm

meest populair