Algemeen

Marvel gaat voor TV

Naast films dus ook series van het bedrijf!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd op 29.06.2010 om 08:00 in Algemeen
De gedachte dat Marvel Studios uitbreidt met een TV-sectie is niet heel vreemd. Vooral niet als je kijkt naar de grote plannen die het bedrijf heeft in de toekomst. Zo staan er de komende paar jaar nog een flink aantal superheldenfilms op de planning, en heeft het bedrijf al plannen om het aantal superhelden waarvan ze films maakt enorm uit te breiden. Dat moet gebeuren met korte filmpjes die voorafgaand aan de grote producties worden getoond.

Nu komt Marvel dus ook met een TV-deel: Marvel Television. Het was er overigens wel al min of meer (denk aan de X-Men tv-series), maar nu neemt Marvel het heft volledig in eigen handen. Daarbij hebben ze een baas aangesteld die niet bepaald weinig ervaring heeft op het gebied van producties voor televisie. De beste man heet Joseph Loeb en werkte o.a. mee aan Heroes, Smallville, Lost en Buffy the Vampire Slayer.

Er is nog niets bekend over aanstaande projecten, maar redelijkerwijs kunnen we er vanuit gaan dat er zoiets komt als een nieuwe X-Men tv-serie. Misschien wordt het wel live-action, maar dat is allemaal speculatie.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Fox Kids zond vroeger o.a X-men, Spider-Man en andere van Marvel uit, en gewoon engels gesproken met ondertiteling. Ik zou bijvoorbeeld dolgraag Wolverine and the X-Men gewoon willen volgen op Marvel TV :D Gewoon engels gesproken :D Ik hoop er echt op :D En Live-Action, wie weet :) Klinkt ook niet verkeerd!

geertvdheide

Avatar

master3d "zoals ze heroes hebben gedaan kun je ook prima X-men doen, Heroes begon alleen wel snel saai te worden."

Inderdaad, met de special effects zoals die in Heroes gebruikt werden (voordat hun budget werd gekort) kun je een heel eind komen. Persoonlijk vond ik dat Heroes na seizoen 1 snel aftakelde, maar dat had meer te maken met de verhaallijnen en karakters die nergens op sloegen. Een goede serie met Marvel-helden erin zou best groot kunnen worden.

Het zou natuurlijk ook gewoon kunnen gaan om animatie-series. Die worden dan in Nederland óf straal genegeerd, óf nagesynchroniseerd uitgezonden op Nickelodeon om 10 uur 's ochtends. Da's dan weer een beetje jammer. Maar we zullen zien.

eppy

Avatar

Jammer ik had liever J. Michael Straczski gezien, aangezien deze voor Marvel team supreme heeft gemaakt en de grondlegger is van Smallvile en de bedenker is van Babylon 5....
Wie weet wordt ie wel in het team opgenomen..

master3d

Avatar

Zoals ze heroes hebben gedaan kun je ook prima X-men doen, Heroes begon alleen wel snel saai te worden.