The Last Airbender afgestraft door filmcritici

Zeer mager RT percentage voor nieuwe M. Night Shyamalan.

Op de website Rotten Tomatoes is de nieuwe film van M. Night Shyamalan behoorlijk door het slijk gehaald. De film die de afgelopen maanden flink in het nieuws was met vele posters en trailer lijkt niet in de smaak te vallen bij de gerenommeerde filmcritici. Op de website, die als een goede graadmeter genomen mag worden, krijgt The Last Airbender slechts een RT percentage van 6% naar aanleiding van 71 review, waarvan er slechts 4 "fresh" zijn.

De fantasyfilm, een verfilming van de tekenfilm-serie Avatar: The Last Airbender, kostte Paramount Pictures zo'n $100 tot $150 miljoen om te maken en de marketingkosten behelzen nog zo'n bedrag. Vanaf vandaag draait de film in de Noord-Amerikaanse bioscopen. In Nederland draait de film vanaf 19 augustus. (bioscoopagenda).

Uiteraard hoeft dit nog niet veel te zeggen over de mening van de gemiddelde bioscoopbezoeker. Verleden jaar kreeg Transformers: Revenge of the Fallen het er nog van langs. De film van Michael Bay kreeg met 20% ook een mager percentage maar leverde uiteindelijk $836 miljoen op aan de wereldwijde Box Office en kreeg het een 6.0 op de IMDb en een 6.7 op FilmTotaal.

Bekijk hieronder nog de nieuwe clip "Escape":



NieuwsFilm

meest populair