DVD releases week 27

Met deze week o.a een geheel 'doorgesnoven' Nicolas Cage in de remake van Bad Lieutenant.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

The Wolfman (2010)


Lawrence Talbot (Benicio Del Toro) wordt na de verdwijning van zijn broer door diens verloofde Gwen (Emily Blunt) gevraagd hem op te sporen. Talbot keert voor het eerst sinds de dood van zijn moeder terug naar zijn ouderlijk huis, waar hij wordt herenigd met zijn vader (Anthony Hopkins). Wanneer hij zijn broers verdwijning onderzoekt hoort hij van een eeuwenoude vloek waardoor mensen, wanneer de maan vol is, in weerwolven veranderen. Om deze vloek te verbreken moet hij de wolven in het bos van Blackmoor vermoorden. Tijdens zijn jacht komt hij er achter dat ook hij dierlijke instincten bezit.
Bekijk de afbeelding

Zui yao yuan de ju li (2007)


Een jonge Taiwanese geluidsmaker stuurt zijn geliefde tapes van geluiden die hij opneemt tijdens zijn reis door het mooie Taiwanese landschap. Geluiden van de wind, het bos, locale vismarkten, aboriginal tribes en de kust. De tapes komen per ongeluk terecht bij de jonge vrouw Xiaoyun die de tapes gebruikt om aan haar dagelijkse werksleur te ontsnappen.
Bekijk de afbeelding

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans (2009)


Een voormalige corrupte agent uit New York heeft zijn leven verbeterd. Hij komt echter in aanraking met een verkrachtingszaak van een non en hij moet de moorden van vijf illegalen oplossen.
Bekijk de afbeelding

The Horseman (2008)


Christian, een gescheiden vader en een administratieve zakenman, treurt over het overlijden van zijn dochter. Wanneer er een anonieme video in de post komt, die zijn zwaar bedwelmde en mishandelde dochter laat zien, gaat Christian op een roekeloze reis naar antwoorden.
Bekijk de afbeelding

Eyes Wide Open (2009)


Aaron is een gerespecteerd slager in de ultra-orthodoxe joodse gemeenschap van Jeruzalem. Hij is getrouwd met Rivka en samen hebben ze 4 kinderen. Na de dood van zijn vader zoekt Aaron naar iemand die hem kan helpen in de zaak. Toevallig ontmoet hij Ezri, een knappe student. Hij engageert hem, leert hem slachten en geeft hem onderdak in de winkel. Hij nodigt Ezri uit bij hem thuis en neemt hem mee naar de gemeenschap. Als ze samen naar een afgelegen Mikve gaan - een heilig ritueel bad - beleven ze een intiem moment samen. Vanaf dan kent Aaron geen rust meer. Hij brengt meer en meer tijd door met Ezri, verwaarloost zijn familie en de gemeenschap en wordt volledig meegezogen in een draaikolk van liefde en begeerte. Maar schuld, kwelling en de enorme druk van Rivka en de gemeenschap zullen hem ten slotte verplichten om een onomkeerbare daad te stellen...
Bekijk de afbeelding

Ca$h (2010)


Het financieel worstelende jonge stel, Sam en Leslie, denken dat hun geluk een definitieve draai heeft gekregen, wanneer ze een koffer vol met geld vinden. Maar hun blijheid verandert snel in een dodelijk spel, wanneer de sinistere crimineel Pyke Kubic wil komen halen wat ze gevonden hebben.
Bekijk de afbeelding

The Devil's Chair (2006)

Regie: Adam Mason

Een docent psychologie weet enkele van zijn studenten te overtuigen mee te gaan naar een verlaten krankzinnigengesticht, het Blackwater Asylum. Onder hen is student Nick die daar vier jaar geleden zijn vriendin op mysterieuze wijze verloren heeft. Ze hopen nu dit mysterie voorgoed uit de wereld te helpen.
Bekijk de afbeelding

Deadly Impact (2009)


'Deadly Impact' volgt keiharde agent Thomas Armstrong, wiens leven echter ruw werd verstoord toen hij het hulpeloze doelwit was van een moordend meesterbrein. Terug naar huis, voegt Armstrong zich bij de FBI om wraak te zoeken en het helpen opsporen van dezelfde moordenaar dat zijn bestaan bedreigd, maar dit keer is de moordenaar terug om te terroriseren. Niet alleen om een enkel persoon, maar de hele stad. In een spannende race tegen de klok, moet Armstrong een stapje voor proberen te blijven en de gek die 80 bommen heeft geplaast te pakken, voordat de tijd opraakt, en er onschuldige slachtoffers vallen.
Bekijk de afbeelding

Two-Legged Horse (2008)


In een afgelegen regio in Afghanistan leven kinderen in een doolhof van verlaten rioolbuizen in acute armoede. Een vader gaat op zoek naar iemand die zijn zwaar gehandicapte zoon kan oppassen, een jongen die niet kan lopen. Mirvais, een van de straatarme kinderen, laat zich bereidwillig inhuren om de jongen op zijn rug te dragen als een paard. Nu hij voor het eerst in jaren mobiel is, ziet de jongen een kans om Mirvais te gebruiken voor zijn eigen doeleinden en al vlug krijgt Mirvais heel wat meer taken van zijn nieuwe meester. Dat leidt naar een steeds groter wordende sadomasochistische relatie tussen de twee, die geleidelijk ook verontrustender wordt. Mirvais wordt zowel letterlijk als figuurlijk behandeld als een dier, vernederd en misbruikt.



NieuwsFilm

meest populair