DVD releases week 28

Een aantal prima titels in de aanbieding deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Pope Joan (2009)


Johannes Anglicus was een lichtend voorbeeld in een donkere tijd totdat op brute wijze een eind werd gemaakt aan het bestuur van deze paus. Reden was het uitkomen van haar grote geheim...ze was een vrouw. Aan het begin van de 9e eeuw leek het leven van Johanna von Ingelheim vrij voorspelbaar. Hard werken op het Duitse platte land, trouwen, kinderen krijgen en jong sterven. Maar Johanna denkt dat God een ander plan met haar heeft. Ze ontvlucht haar geboortedorp en ontmoet graaf Gerold. Als hij de Noormannen gaat bevechten trekt Johanna naar Rome, waar ze vermomd als man als arts in het pauselijk verblijf gaat werken. Daar verzorgt ze paus Sergius tot aan zijn dood. Tot ieders verrassing wordt zij gekozen als zijn opvolger.
Bekijk de afbeelding

Astro Boy (2009)


Nadat zijn zoon is overleden, ontwerpt een briljante wetenschapper de supersterke robot Astro Boy met een gelijk uiterlijk als de zoon. Als blijkt dat Astro Boy het verdriet van de wetenschapper niet kan verminderen, loopt de jonge robot weg uit zijn geboortestad Metro City. Als blijkt dat deze stad wordt aangevallen door ruimtewezens, keert Astro Boy terug om de stad van de ondergang te redden.
Bekijk de afbeelding

The Book of Eli (2010)


De film gaat over een man die alleen door Amerika trekt. Dit doet hij om een boek te beschermen waarin geheimen staan voor het redden van de mensheid, het einde van de wereld is namelijk nabij.
Bekijk de afbeelding

Fantastic Mr. Fox (2009)


The Fantastic Mr. Fox verhaalt over het gezin van Mr. En Mrs. Fox, die een idyllisch ondergronds leven leiden met hun zoon Ash. Maar na 12 jaar verandert hun leven drastisch door Mr. Fox, wiens instincten boven komen drijven en zo het bestaan van niet alleen de familie Fox, maar uiteindelijk de hele dierengemeenschap bedreigen.
Bekijk de afbeelding

Gainsbourg (Vie héroïque) (2010)

Regie: Joann Sfar

Biopic over de geliefde maar ook omstreden Franse componist Serge Gainsbourg (Eric Elmosnino), een zoon van Joods-Russische ouders. Serge groeit op in een door nazi's bezet Parijs, maar weet zich toch op te werken tot één van Frankrijk's grootste iconen van de 20e eeuw. Serge wil ontsnappen aan het ouderwetse chanson en nieuwe muzikale gebieden ontdekken, onder invloed van Britse en Amerikaanse popmuziek.
Bekijk de afbeelding

Dear John (2010)


John Tyree wordt tijdens zijn verlof van het leger verliefd op de studente Savannah Lynn Curtis (gespeeld door Amanda Seyfried). De twee geliefden hebben een mooie tijd en als John weer uitgezonden wordt, vraagt hij Savannah met hem te trouwen als hij terugkomt. Echnter de lange afstand tussen beide, lijkt voor meer problemen te zorgen dan verwacht.
Bekijk de afbeelding

Valentine's Day (2010)


De film vertelt het verhaal van verschillende stelletjes en vrijgezellen in Los Angeles, die het met elkaar uitmaken en weer goedmaken, enkel door de stress en verwachtingen rondom Valentijnsdag.
Bekijk de afbeelding

Gangsterboys (2010)

Regie: Paul Ruven

Als de begin twintigers Mahmut en Apo tot hun eigen verrassing leerling-gangsters mogen worden, komen ze er snel achter dat het echte gangsterleven toch heel anders is dan ze hadden verwacht. Voor ze zich zelf echter gangster mogen noemen, moeten ze zich eerst bewijzen en door vernederende ontgroeningsperiode heen. Als ze eindelijk het vertrouwen van hun bazen hebben gewonnen en hun eerste echte opdracht krijgen, verknallen ze die echter. Vanaf dat moment ziet hun toekomst er plotseling angstaanjagend somber uit. Om hun kansen te keren zullen ze nu een echt gevaarlijke list moeten verzinnen.
Bekijk de afbeelding

Godspeed (2009)


Charlie Shepard (Joseph McKelheer) is een moderne geloofsgenezer. Hij weet met deze genezingen zijn eigen gezin te onderhouden, maar toch ligt er ellende op de loer. Zijn huwelijk loopt scheurtjes op en zijn oude drank verslaving lijkt terug te komen. Plotseling wordt echter zijn familie op brute wijze vermoord. Het is zes maanden later wanneer hij de mysterieuze Sarah ontmoet. Zij lijkt de sleutel voor het oplossen van de moorden in haar handen te hebben.
Bekijk de afbeelding

Chilgeup gongmuwon (2009)

Regie: Terra Shin

Een internationaal misdaadsyndicaat wil een biochemisch wapen uit Korea stelen en twee geheimagenten moeten dit tegenhouden: superagent Soo-yi en beginner Jae-joon. Soo-yi en Jae-joon zijn oude geliefden van elkaar maar ze zijn uit elkaar gegaan vanwege Soo-yi's leugens om haar werk te verbergen. Nu zijn ze samen aan dezelfde missie bezig zonder kennis over de ware identiteit van de ander.



NieuwsFilm

meest populair