Video

Eerste Devil trailer

From the mind of M. Night Shyamalan.

door Bram de Groot op 14.07.2010 om 12:10 in Video
Universal Pictures heeft de eerste trailer verspreid van de bovennatuurlijke film Devil van regisseursduo en broers John Erick Dowdle (Quarantine, 2008) en Drew Dowdle. De bedenker/schrijver en producent van de film is M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, 1999). In de film hebben o.a. Chris Messina, Geoffrey Arend, Logan Marshall-Green en Bojana Novakovic de hoofdrollen. In Devil komt een groep mensen vast te zitten in een lift. In deze benarde situatie komen ze erachter dat de duivel ook onder hen is.

In de States draait de film vanaf 17 september. Voor Nederland is nog geen releasedatum bekend.


11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasG

Avatar

Lord Voldemort "Zoals gebruikelijk in Hollywood films gaat de zwarte man als eerste dood. Dan verwacht je dat de andere man de duivel is, maar nee. Op het einde blijkt dat het lieve onschuldige meisje de "bad guy" is."


Dude, het zou me niet verbazen als je gelijk krijgt...het klinkt als een Shyamalan "twist".

Windblade

Avatar

timdekw "Dit ziet er absoluut interessant uit. Ik heb wel het gevoel dat ik alweer teveel gezien heb, maar ik ga deze film goed in de gaten houden.
En het feit dat het uit Shyamalan zijn hoofd komt is voor mij een reden om het wel te kijken.
Hij weet altijd interessante verhalen te schrijven, maar heeft soms een beetje moeite om het op de juiste manier te verfilmen, neemt niet weg dat The Sixth Sense, Unbreakable, Signs en Lady in the Water allemaal prachtfilms zijn en ook The Village heeft zo zijn charmes. Beetje jammer van The Happening, maar dat kan ik hem nog wel vergeven. Smiley face"


ik begrijp het probleem met Shyamalan ook niet zo The Sixth Sense, Unbreakable, Signs en Lady in the Water vond ik ook allemaal best mooi, zelfs The Happening vond ik wel redelijk, The Village vond ik alleen weer wat minder.

maar is The Last Airbender zo slecht dan? ik heb hem nog niet gezien namelijk.

timdekw

Avatar

Dit ziet er absoluut interessant uit. Ik heb wel het gevoel dat ik alweer teveel gezien heb, maar ik ga deze film goed in de gaten houden.
En het feit dat het uit Shyamalan zijn hoofd komt is voor mij een reden om het wel te kijken.
Hij weet altijd interessante verhalen te schrijven, maar heeft soms een beetje moeite om het op de juiste manier te verfilmen, neemt niet weg dat The Sixth Sense, Unbreakable, Signs en Lady in the Water allemaal prachtfilms zijn en ook The Village heeft zo zijn charmes. Beetje jammer van The Happening, maar dat kan ik hem nog wel vergeven. Smiley face

Remco

Avatar

Ik ben zeker geen Shyamalan fan maar dit soort films hou ik wel van. Gewoon een klein groepje acteurs in een benarde situatie is vaak stukken spannender dan hele grootschalige dingen.
Denk aan Phonebooth of collateral, alleen jammer weer van die overduidelijke CG dat verpest voor mij persoonlijk altijd een hoop. Gebruik gewoon modellen das veel geloofwaardiger.......

geertvdheide

Avatar

Shyamalan heeft het inderdaad gewoon verkloot bij veel filmfans. Ik heb hier dan ook geen enkele verwachting meer bij, en wacht mooi af tot de recensies. The Last Airbender zag er tenslotte ook tof uit in de trailers...

SJRSVLDT

Avatar

Ik heb bij elke trailer van projecten van Shyamalan het gevoel alsof het een geweldige film wordt.. maar achteraf blijken de films allemaal flut. (vanaf The Village t/m The Last Airbender)

Windblade

Avatar

Lol, dat van dat meisje dacht ik ook in eerste instantie.maar ik denk dat de film wel potentie heeft. het lijkt me niet dat deze film op veel locaties afspeelt, dus zullen ze meer moeten focussen op het acteren. ik ben wel benieuwd :D

WeWereWarned

Avatar

Mwaah, ziet er wel een coole film uit, alleen niet echt een bioscoopfilm.
En inderdaad, ik denk dat vele al denken dat het dat meisje is die de dader is?

Lord Voldemort

Avatar

Zoals gebruikelijk in Hollywood films gaat de zwarte man als eerste dood. Dan verwacht je dat de andere man de duivel is, maar nee. Op het einde blijkt dat het lieve onschuldige meisje de "bad guy" is.

meanrat

Avatar

Ik vinnet een heel goed idee en kan best ernstig goed worden. Alhoewel ik nog huiverig ben voor amerikaanse over-the-top. Toch heb ik hoop dat wellicht Shyamalan zich wat meer achter de schermen gaat bewegen en nooit meer zal regisseren nu al zijn films gigantisch worden afgekraakt. Misschien gaat hem dat beter af.

Galu

Avatar

Ik weet niet wat ik er van moet denken... Zieter enerzijds goed uit en aan de andere kant doodsaai en dat het 'from the mind' is van Shyalaman heb ik zeker m'n twijfels. Zeker na z'n laatste draak van een film the last airbender.

NieuwsFilm

meest populair