Algemeen

Wesley Snipes moet drie jaar de bak in

"Al is de vampierenjager nog zo snel, de belastingdienst achterhaalt hem wel."

door FilmTotaal op 19.07.2010 om 17:44 in Algemeen
Slecht nieuws voor de fans van Wesley Snipes. Belastingfraude is ook in Amerika verboden en dus moet Snipes drie jaartjes gaan brommen. De inmiddels 47-jarige acteur was in 2008 al in hoger beroep gegaan tegen deze straf, maar dit heeft de rechter dus nu naast zich neergelegd. De filmcarrière van Wesley zit ookal geruime tijd in het slop, en om nu drie jaar van het internationale toneel te verdwijnen zal hem waarschijnlijk geen goed doen. Aan de andere kant zijn Amerikanen gek op 'herrijzende sterren' (lees: Robert Downey Jr., Mickey Rourke) dus wie weet.

Wanneer Snipes, die toch vooral bekend is van de Blade-franchise, zich moet melden bij het huis van bewaring is nog onbekend.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wiegedood

Avatar

Ereptile "Lekker rasictisch gezegt zeg! :r So what als hij rijk is? Dat heb je als je (eerlijk) werkt, dan verdien je geld hea :P (En de Blade Trilogy waaraan hij heeft meegewerkt heeft hem vast wel wat opgeleverd). En blijkbaar gelden er gelukkig dezelfde regels voor rijken, als voor armen, en zo moet het ook :+

Zet alsjeblieft die Zwart/Wit bril af! Belastingsfraude is verkeerd, net als racisme! (Sorry maar de manier waarop je het zegt...)

Voor belastingfraude geven de blijkbaar 3 jaar Smiley face Weet niet of je daarvoor de doodstraf zou moeten krijgen :?

"


Erm... gevoel voor humor is ver te zoeken bij sommige mensen. En als je iemand van racisme wil beschuldigen, beschuldig het Amerikaanse rechtssysteem. Ik doel namelijk op het feit dat je als zwarte veel meer kans hebt de doodstraf te krijgen dan als blanke. En als jij denkt dat arm en rijk hetzelfde recht krijgen in de states ben je ook nogal naïef. Snipes heeft met zijn eerlijk verdiende geld vast een klein leger aan advocaten in dienst die er alles aan gedaan hebben om de straf zo klein mogelijk te houden. Jan met de pet krijgt de volle mep.

Voor de nauwkeurigheid: Als ik een opmerking maak over het feit dat hij geld heeft, is dat geldisme en niet racisme. Blijkbaar ben jij degene die alles in termen van zwart wit ziet! Dat is het gevaar als je politiek correct probeert te leven. Zet alsjeblieft je politiek correcte bril af!

Ereptile

Avatar

Wiegedood "Het valt me mee dat ie niet de doodstraf heeft gekregen, als zwarte. Wat zeg ik, hij is een RIJKE zwarte "


Lekker rasictisch gezegt zeg! :r So what als hij rijk is? Dat heb je als je (eerlijk) werkt, dan verdien je geld hea :P (En de Blade Trilogy waaraan hij heeft meegewerkt heeft hem vast wel wat opgeleverd). En blijkbaar gelden er gelukkig dezelfde regels voor rijken, als voor armen, en zo moet het ook :+

Zet alsjeblieft die Zwart/Wit bril af! Belastingsfraude is verkeerd, net als racisme! (Sorry maar de manier waarop je het zegt...)

Voor belastingfraude geven de blijkbaar 3 jaar Smiley face Weet niet of je daarvoor de doodstraf zou moeten krijgen :?

Btw, Lindsay Lohan zou ook 90 dagen de bak in gaan wegens drugsgebruik, niet op komen dagen bij rechtzaken en andere dingen. Moeten we haar dan ook maar de doodstraf geven? Heb gehoord dat haar straf nu verminderd word naar een kwart, omdat de vrouwengevangenis vol zit...

Thiver

Avatar

Wiegedood "Het valt me mee dat ie niet de doodstraf heeft gekregen, als zwarte."

De doodstraf voor belastingontduiking? :}

Wiegedood

Avatar

Het valt me mee dat ie niet de doodstraf heeft gekregen, als zwarte. Wat zeg ik, hij is een RIJKE zwarte en daar gelden toch andere regels voor in de good ol' US of A. Waarom ontwijken de superrijken belasting, terwijl ze zoveel geld hebben? Waarom?? Ben benieuwd of Snijps z'n celmaat onder de indruk is.. Of gaat ie wellicht naar zo'n resort-achtige bedoening waar witteboorden criminelen hun tijd uitzitten.

gg_kelly

Avatar

Tsja.... ik zou ook geen belasting betalen als ik hem was :P. Zonde tis een goede acteur, en vind heel veel films van hem goed. Ik was blij dat hij de bak uit was en weer films kon maken en nu dit.... jammer :N

benjamin

Avatar

Benja11 "ik las in de veronica dat het weer de goede kant op ging en er binnenkort een film uit komt met hem erin, of mis ik iets?"


Ik denk dat ze 'Brooklyn's Finest' bedoelen: een topfilm waarin Snipes een zeer goede vertolking levert.

Benja11

Avatar

Ik las in de veronica dat het weer de goede kant op ging en er binnenkort een film uit komt met hem erin, of mis ik iets?

Jaymson

Avatar

Misschien is hij ook 'Undisputed' in de gevangenis :E

Decepticon

Avatar

leidenaar "Dus Blade 4 is ff uitgesteld?haha
Tja,eigen schuld,dikke bult."
Blade 4 is er al een paar jaartjes, met een andere acteur, volgens mij later omgedoopt in The Series?

Maarja, idd eigen schuld, dikke bult. Maar Snipes is al een paar jaar uit de internationale filmwereld, wie kijkt nou die dvd rommel van de laatste jaren, niemand toch? Brooklyn's Finest zou zijn comeback moeten zijn.....dus straks nog een x een comeback, hopen dat Stallone dan Snipes weer in een spektakel als The Expendables kan casten :E
Stallone heeft Rourke immers ook weer een kans gegeven in Hollywood met Get Carter, niet dat dat een topfilm was, maar toch.

Lord Voldemort

Avatar

UniMatriX "Ik zou niet graag de agent zijn die hem in bewaring moet gaan nemen.
Misschien dat Whistler nog wat in petto heeft!"


Is Whistler niet dood...? Voor de tweede keer.

Ereptile

Avatar

Dus...Blade gaat de bak in terwijl er volop vampier films uitkomen :P Mjah t is z'n eigen schuld...

leidenaar

Avatar

Dus Blade 4 is ff uitgesteld?haha
Tja,eigen schuld,dikke bult.

UniMatriX

Avatar

Ik zou niet graag de agent zijn die hem in bewaring moet gaan nemen.
Misschien dat Whistler nog wat in petto heeft!

NieuwsFilm

meest populair