Algemeen

3D-Reboot The Haunted Mansion onderweg

Guillermo del Toro doet zijn plannen uit de doeken.

door Jeffrey op 23.07.2010 om 17:30 in Algemeen
Guillermo del Toro heeft op Comic-Con aangekondigd dat hij werkt aan een 3D-reboot van The Haunted Mansion, een fantasy-komedie uit 2003 met Eddie Murphy in de hoofdrol. Del Toro schrijft het scenario, produceert, en neemt mogelijk ook plaats in de regiestoel.

Del Toro: "We antwoorden niet op de telefoontjes van Eddie Murphy. De reboot wordt geen komedie. De film wordt eng en vermakelijk, maar het enge gedeelte wordt echt eng." Het verhaal zal opgebouwd worden rond de Hatbox Ghost, een personage dat oorspronkelijk te zien was in de pretparkattractie Haunted Mansion in Disneyland.

De officiële persmededeling van Walt Disney Pictures:7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angel_2000

Avatar

Vanwaar deze reboot hype ineens? :?

Decepticon

Avatar

Ereptile "Was hier in 2003 ook al een film van? :P Nooit gezien. Ik vind de attractie gewoon cool! :D Heeft een enorm coole sfeer :P Hoop dat ze die in de film brengen!"
Wist je dat niet :? IK raad je 1 ding aan, laten liggen die film en nooit kijken, wat een wangedrocht!
Dat Del Toro hier zijn naam aanwaagt, ik zit er echt niet op te wachten en de mensen zullen het direct associeren met die uit 2003 met Eddie Murphy, wat niet veel mensen zal overhalen om deze "enge" remake te gaan zien denk ik.

Ereptile

Avatar

Was hier in 2003 ook al een film van? :P Nooit gezien. Ik vind de attractie gewoon cool! :D Heeft een enorm coole sfeer :P Hoop dat ze die in de film brengen!

WeWereWarned

Avatar

Ik vond de originele film wel vermakelijk! Ben eens benieuwd!

Galu

Avatar

Het origineel blijft eigenlijk een domme film... dus hierop zit ik niet te wachten. Del Torro heb ook nooit echt van moeten weten...

benjamin

Avatar

Hopelijk kan Del Toro zijn eigen stempel hierop drukken en dan zit het goed. Maar dan moet het wel een stuk beter dan de vorige film.

filmgast

Avatar

Hahaha. "We reageren niet op telefoontjes van Eddie" :D briljant!

NieuwsFilm

meest populair