Bioscoop releases week 30

Welke films kan je vanaf deze week nieuw gaan bekijken.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Five Minutes of Heaven (2009)


Noord-Ierland, februari 1975. De 17-jarige Alistair Little die lid is van de loyalistische groep UVF doodt de katholieke Jimmy Griffin in zijn huis onder toeziend oog van zijn jongere broer Joe Griffin. Alistair wordt kort daarna gearresteerd en gaat voor 12 jaar de gevangenis in. Joe wordt al die jaren door zijn moeder verweten niets te hebben gedaan om de moordenaar tegen te houden. Drieëndertig jaar later worden Joe en Alistair door een TV-programma uitgenodigd in de hoop dat de schuldige zijn daad in bijzijn van het slachtoffer bijlegt en hem de waarheid vertelt. Joe Griffin zoekt echter naar 5 minuten erkenning.
Bekijk de afbeelding

Predators (2010)


Predators speelt zich af op de jungle-achtige thuisplaneet van deze geduchte jagers. Op de planeet huist ook een Mega-Predator die elk jaar een groep van de gevaarlijkste individuen van de planeet aarde ontvoerd, om ze vervolgens als prooi vrij te laten in de dodelijke jungle van de Predator-thuisplaneet. De groep moet vervolgens zien te overleven in de wildernis terwijl ze wanhopig proberen uit te vinden wat er met hen is gebeurd en door wie/wat ze worden opgejaagd.
Bekijk de afbeelding

Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore (2010)


In de eeuwenoude strijd tussen katten en honden, is er nu een kattige kat die het flink uit de klauwen laat lopen. Kitty Galore, voorheen een agent voor de kattenspionageorganisatie MIAUWS, is voor zichzelf begonnen en heeft een duivels plan bedacht. Ze wil niet alleen alle honden voor haar in het stof laten bijten, maar ook haar voormalige poezenkameraden ten gronde richten en één grote krabpaal van de wereld maken. Katten en honden worden gedwongen de poten ineen te slaan om deze bedreiging af te wenden. Voor het eerst in de geschiedenis besluiten ze elkaars bondgenoten te zijn om henzelf en hun baasjes te redden.
Bekijk de afbeelding

The Sorcerer's Apprentice (2010)


De machtige tovenaar Balthazar Blake laat zijn leerling , die hij traint om het tegen de magische krachten van de onderwereld op te nemen, alleen achter in zijn laboratorium met een magische bezem. Als de bezem zijn eigen wil krijgt loopt het één en ander behoorlijk uit de hand.
Bekijk de afbeelding

Brooklyn's Finest (2009)


Het verhaal van drie agenten in Brooklyn uit verschillende onderdelen van het korps. Na een tijd kruisen hun wegen als ze met dezelfde misdaad te maken krijgen.
Bekijk de afbeelding

Please Give (2010)


Een paar uit New York wil graag het appartement dat ze verhuren aan een oude dame bij hun woning trekken, en krijgt te maken met haar kleindochters
Bekijk de afbeelding

Qu'un seul tienne et les autres suivront (2009)


Stephane wordt een koop aangeboden die zijn leven zou kunnen veranderen. Zohra wil de dood van haar zoon begrijpen en Laura beleeft haar eerste liefde met een jonge rebel uit de gevangenis. Het lot heeft hen samengebracht tussen de muren van een gevangenis, in de bezoekersruimte. En elk van hen neemt zijn of haar lot in handen. Als één opstaat, zullen de anderen volgen...
Bekijk de afbeelding

La tête en friche (2010)


Germain leidt een rustig leventje samen met zijn vrienden uit het café en zijn vriendin Annette. De 45-jarige Fransman is nagenoeg analfabeet en in zijn vrije tijd telt hij duiven in het park. Met zijn moeder heeft hij een moeilijke relatie. Zij heeft hem van jongs af aan laten voelen dat hij niet gewenst was. Zijn vader heeft hij nooit gekend. Germain is eigenlijk altijd aan zijn lot overgelaten en nooit gestimuleerd om een goede opleiding te doen. Op een dag ontmoet hij Margueritte, een gepensioneerde belezen dame, die veel van de wereld heeft gezien. Ze woont alleen in een bejaardentehuis en verblijft ook graag in het park om duiven te tellen. Tussen Germain en Margueritte groeit een warme vriendschap die het leven van Germain voorgoed zal veranderen.



NieuwsFilm

meest populair