DVD releases week 31

Welke films kan je vanaf deze week nieuw gaan huren.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Love Conquers All (2006)

Cast:

De Chinees-Maleisische Ah Peng komt terecht in Kuala Lumpur, waar ze de opdringerige John ontmoet. Ah Peng verzet zich nauwelijks tegen hem en raakt langzaam verstrikt in de wereld van John, die zich als pooier ontpopt.
Bekijk de afbeelding

Undisputed 3 (2009)


Uri Boyka is een oost-Europeaanse gevangenisvechter. Hij is op zoek naar een mogelijkheid om zich de gevangenis uit te vechten, maar om dat te bereiken zal hij de beste kooivechters in de wereld moeten verslaan.
Bekijk de afbeelding

Black Death (2010)


Bean speelt een monnik die op een duister complot stuit rond een zogenaamde 'necromancer', iemand die doden weer tot leven kan wekken. Van Houten speelt de rol van deze mysterieuze 'necromancer'.
Bekijk de afbeelding

Creation (2009)

Regie: Jon Amiel

Charles Darwin (Paul Bettany) is naast wetenschapper ook een liefhebbende vader en echtgenoot. Zijn diepgelovige vrouw is het echter zeer oneens met zijn schokkende theorieën over de evolutie. Daarnaast worstelt Darwin met de dood van hun tienjarige dochtertje.
Bekijk de afbeelding

I Love You Phillip Morris (2009)


Steven Russell (Jim Carrey) heeft werk, is getrouwd met zijn vriend en leid een luxe leven. Wanneer hij op een dag realiseert dat het luxe leven wel erg duur is begint hij met het oplichten van mensen. Hij wordt betrapt en naar de Texaanse gevangenis gestuurd waar hij verliefd wordt op celgenoot Phillip Morris (Ewan McGregor). Morris wordt echter al snel vrijgelaten en Russell besluit te ontsnappen om hem achterna te gaan.
Bekijk de afbeelding

Nowhere Boy (2009)


Nowhere Boy vertelt het verhaal van de jeugd van John Lennon. Liverpool, 1955. Lennon is een intelligente maar gevoelige tiener die gevangen zit tussen zijn Tante Mimi en zijn moeder. Hij probeert te ontsnappen aan de geheimen van zijn familie en in rock 'n roll vindt hij de ideale ontsnappingsmogelijkheid en in ene Paul McCartney een onvoorwaardelijke vriend.
Bekijk de afbeelding

Post Grad (2009)


Ryden Malby is afgestudeerd en druk op zoek naar een baan. In de tussentijd is ze echter gedwongen om bij haar excentrieke ouders in te trekken. Als het solliciteren moeilijker blijkt dan gedacht, begint ze te twijfelen over haar toekomst.
Bekijk de afbeelding

Zwart water (2010)


In Zwart Water ontdekt de negenjarige Lisa dat er een eng kind verstopt zit in de kelder van het oude huis waar ze pas net woont. Ze blijkt Karen te heten en beweert dat ze de dode tweelingzus van haar moeder is. Al snel krijgen de ouders van Lisa in de gaten dat ze tegen Karen praat en proberen haar ervan te overtuigen dat ze niet bestaat. Maar na een paar onverklaarbare ongelukken krijgt vader Paul toch het idee dat zijn vrouw iets probeert te verbergen. Hij gaat op onderzoek uit en ontdekt een gruwelijk geheim dat grote gevolgen heeft voor zijn hele familie.
Bekijk de afbeelding

Max Manus (2008)


Nadat hij tegen de communisten in Finland heeft gestreden keert Max Manus aan het begin van W.O.II terug naar zijn thuisland Noorwegen, dat bezet wordt door de Nazi's. Hij sluit zich aan bij het gewapend verzet en wordt al snel één van de belangrijkste leden van de beruchte Oslo-verzetsgroep van Gunnar Sønsteby. Het aanvallen van Duitse schepen in de haven van Oslo is hun specialiteit.
Bekijk de afbeelding

Bo (2010)


De vijftienjarige Deborah wil ontsnappen uit de verstikkende alledaagsheid van Linkeroever. Onder aanmoediging van de achttienjarige Jennifer duikt ze het spannende, Antwerpse nachtleven in. Wanneer ze ontdekt dat Jennifer als escorte werkt, is Deborah geprikkelt door wat voor haar een eenvoudige weg naar geld lijkt. Onder de naam Bo maakt ze kennis met een wereld waar ze duidelijk nog niet klaar voor is. Na een neerwaartse spiraal van geld, drugs en snelle kicks eindigt Deborah in een gesloten jeugdinstelling. Vanaf nu kan ze enkel op zichzelf rekenen om de spiraal te doorbreken.
Bekijk de afbeelding

My Daughter (2009)


Dochter Faye is nog een tiener. In een functionerend gezin zou ze verveeld en onverantwoordelijk zijn, maar daar krijgt ze geen kans voor nu ze alleen leeft met haar moeder. Eigenlijk is die moeder de verveelde en onverantwoordelijke. Zij is het die dronken thuiskomt en zich inlaat met foute vriendjes. Zij dwingt haar dochter zo in een rol die ze niet aan wil en niet aankan.
Bekijk de afbeelding

Woman on Fire Looks for Water (2009)


De jonge Ah Fei woont in een klein vissersdorp, waar hij kikkers vangt en verkoopt. Zijn vrijgezelle vader Ah Kau is visser. De oude man ziet zijn dood naderen en gaat in een dorp in de buurt een vrouw opzoeken die zijn grote liefde was, maar met wie hij indertijd niet getrouwd is. Zijn zoon is verliefd op een meisje dat alleen iets met hem wil als hij meer gaat verdienen. De zoon gaat in een fabriek werken en komt voor een dilemma te staan als zijn baas wil dat hij met diens dochter trouwt. Terwijl de vader spijt heeft van een beslissing die hij in zijn jeugd nam, lijkt zijn zoon eenzelfde vergissing te maken.
Bekijk de afbeelding

The Assassin Next Door (2009)


Galia (Olga Kurylenko) wordt door een duistere organisatie gevangen genomen en gedwongen om voor deze organisatie als prostituee te werken. Als ze weet te ontsnappen van haar nieuwe ''werkgevers'', ontmoet ze een andere vrouw die behoorlijk is misbruikt. Samen besluiten ze wraak te nemen.



NieuwsFilm

meest populair