DVD releases week 32

Een aantal aardige nieuwe films deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Solomon Kane (2009)


Solomon Kane is een krijger uit de 16e eeuw die vervloekt is door zijn eigen gruweldaden uit het verleden. Hij zweert dat hij nooit meer het zwaard zal heffen. Als een donkere macht het land bedreigt, komt hij terug op dit besluit en gaat hij de strijd aan.
Bekijk de afbeelding

Nanny McPhee and the Big Bang (2010)


Emma Thompson keert terug in de rol van de tovernanny; zij weet te verschijnen wanneer zij het meest nodig maar het minst gewenst is. Ditmaal verschijnt Nanny McPhee aan de deur van een gekwelde, jonge moeder, mevr. Isabel Green die probeert de familieboerderij draaiende te houden terwijl haar man oorlog voert. Nanny McPhee komt tot de ontdekking dat de oorlog ook is uitgebroken tussen de luidruchtige plattelands kinderen van mevrouw Green en hun verwende neefjes uit de stad. Plotseling gebeuren er wel hele bijzondere dingen: van een vliegende motorfiets, een biggetje dat in bomen klimt tot een plotseling tot leven komend standbeeld en baby olifantje dat op de vreemdste plekken opduikt aan toe. Met behulp van haar magische krachten weet Nanny McPhee de kinderen vijf nieuwe lessen te leren.
Bekijk de afbeelding

Percy Jackson and the Lightning Thief (2010)


The Lightning Thief is gebaseerd op de boeken van Rick Riordan. Het verhaal gaat over Percy Jackson, gespeeld door Logan Lerman, die erachter komt dat hij de zoon is van Poseidon, God van de Zee. Na onderzoek komt hij erachter dat de gehele Griekse mythologie nog bestaat. Hij komt terecht in een gevecht om de gestolen bliksemschicht van de god Zeus.
Bekijk de afbeelding

Balibo (2009)


Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Oost-Timor, 1975. Terwijl Indonesië het land binnenvalt, verdwijnen vijf Australische journalisten spoorloos. Enkele weken later wordt buitenlandcorrespondent Roger East door de charismatische opstandeling José Ramos-Horta uitgenodigd om de situatie van het land en volk te beschrijven. Door buitenlandse druk wordt de roep om onafhankelijkheid voor Oost-Timor groter en ontstaat er een vriendschap tussen Ramos-Horta en East. Maar de eerste wordt president terwijl de tweede vreselijke gebeurtenissen m.b.t journalisten ontdekt.
Bekijk de afbeelding

Solitary Man (2009)


In Solitary Man van de regisseursduo Brian Koppelman en David Levien (Knockaround Guys, 2001) speelt Michael Douglas de automagnaat Ben die slecht nieuws krijgt te horen over zijn gezondheid. Hierdoor verlaat hij zijn vrouw, besluit met alles en iedereen het bed in te duiken en krijgt het zelfs zover om zijn autobedrijf naar de knoppen te helpen. Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat Ben uiteindelijk een road-trip maakt, waar hij al snel een oude bekende tegen komt; zijn oude universiteitsmaatje. Samen proberen ze Ben's leven weer op de rails te krijgen.
Bekijk de afbeelding

The Collector (2009)


Ex-oplichter Arkin (Josh Stewart) is wanhopig op zoek naar geld om zijn vrouw af te betalen, zodat ze de stad niet verlaat met hun dochter. Als hij inbreekt in het huis op het platteland van zijn rijke baas, komt hij erachter dat de familie wordt vastgehouden door een gemaskerde moordenaar, die het huis vol boobytraps heeft gezet.
Bekijk de afbeelding

Goemon (2009)


Goeman is een slechte ninja met bovennatuurlijke krachten. Net als Robin Hood steelt hij van de rijken en geeft hij aan de armen. Goeman vindt een mysterieuze doos uit het verleden met daarin ongekende krachten. Hij zal de doos moeten beschermen tegen slinkse figuren die hem willen bemachtigen.



NieuwsFilm

meest populair