Algemeen

Terminator 3000 komt eraan

Omdat we allemaal zitten te wachten op een geanimeerde 3D Terminatorfilm met zo min mogelijk geweld.

door Arman Avsaroglu op 13.08.2010 om 19:39 in Algemeen
Productiebedrijf Hannover House is van plan om in samenwerking met Red Bear Entertainment een nieuwe Terminator film te maken. Ze hebben plannen voor een 3D animatiefilm met een budget van 70 miljoen dollar die gebaseerd is op de personages en situaties uit de originele Terminator film.

Het precieze verhaal wordt nog geheim gehouden, maar duidelijk is wel dat de schrijvers en het productieteam de opdracht hebben gekregen het geweld tot een minimum te beperken zodat de film een PG 13 rating krijgt, wat zou betekenen dat ook jonge kinderen de film kunnen zien. De officiele start van dit opmerkelijke project staat gepland voor begin 2011.

22 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Toelietoesh

Avatar

Masterbrain "nee nee nee ik wil of laat ik het maar zo zeggen wij willen terminator 5 dat veel beter moet zijn dan de enige sucsesvolle terminator 2 film.

:-S
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5"


Ik denk dat velen vinden dat je de we voor I kan vervangen.

Masterbrain

Avatar

Nee nee nee ik wil of laat ik het maar zo zeggen wij willen terminator 5 dat veel beter moet zijn dan de enige sucsesvolle terminator 2 film.

:-S
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5
we want terminator 5

DVD-maniac

Avatar

Niet te geloven dat ze met de zoveelste Terminator-film komen. Net als je denkt dat het nu definitief is afgelopen met die Terminator-saga schudden ze er nog één uit de mouw. Notabene nog een 3D-versie ook. Na Terminator 2 was het voor mij al over en uit. De films daarna waren in mijn ogen zo verbasterd qua personages (steeds andere acteurs) en werd het gewoon saai. Alsof Skynet nooit verslagen kon worden. Schwarzenegger verdween na Terminator 3 immers ook van het toneel (ouderdom?) en hij is toch echt het icon van de Terminator.
Als ze een Terminator-saga willen maken, behoud dan dezelfde acteurs, zorg voor een goed sluitend en logisch geheel of stop er anders gewoon mee en steek het geld in betere films.
Voor wat betreft Terminator 3000, het wachten is op een nieuwe serie Terminator-films waarvan dit de eerste is maar dan in 3D.

11qqaazz

Avatar

Voor welke leeftijd was Dark Fury? Als het zo word dan is er mischien nog hoop

Megalomaniac

Avatar

Inmiddels lijkt het er op dat de partij die onlangs de rechten van de franchise heeft gekocht moeilijk gaat doen. Een Cease & Desist brief is al de deur uitgegaan.

Ash969

Avatar

T:S vond ik wel een betere film dan deel 3. Maar toch, het miste de rauwheid, duisterheid, wat deel 1 en 2 zo goed maakten.

Een PG-13 Terminator zal gewoon niet werken. Niet dat ik een sadist ben, dat alleen maar bloed etc wil zien in films, maar robots die mensen uitroeien, mensenhuid hebben als vermomming, dan verwacht je sowieso bloed, geweld, vind ik

geertvdheide

Avatar

Een Terminator-animatie zou kunnen werken, als het 1) geweldadig en duister zou worden, 2) geen computer-animatie zou zijn maar getekend en 3) als het niet de al bestaande verhaallijn van T1 zou volgen (die hebben we al gezien). Op alle 3 de punten lijkt deze film te gaan falen, dus ik vrees het ergste.

Met deel 4 (Salvation) zat er weer een stijgende lijn in ten opzichte van dieptepunt Terminator 3, maar misschien dat er nu alweer een deuk geslagen wordt in de comeback van de franchise.

benjamin

Avatar

Dit ziet er zo slecht uit. En ik verwacht niet echt dat het zo goed gaat werken: die Star Wars-animatiefilm is toch ook geflopt.

skullsplitter

Avatar

Dit kan best goed worden, maar heeft echt ALLE schijn tegen...

HertogJan

Avatar

Cole_be "Dit maakt van T1 & T2 nog grotere klassiekers dat ze nu al waren."


En toch is het verkrachting. PG13, pfff... Met Jim Bakkum als de Terminator en Georgina Verbaan als Sarah Connor. AAAAAAAAAAARGH!!!

Loconut

Avatar

Er bestaat al een 3D serie van 6 episodes genaamd: Terminator Salvation - The Machinima Series.

Youtube maar eens voor beelden. Nog lelijker dan menigeen cutscenes in games van tegenwoordig.

B@chelor

Avatar

Ze zijn echt diep gezonken daar in Hollywood

Judge

Avatar

Leuk! Ik ben benieuwd of hij in de bios komt. Ik weet zeker dat er een hoop mensen naar gaan kijken. Vooral als Arnold Schwarzenegger er in speelt. Fantastisch nieuws!

Moviemagic

Avatar

:( Hoe verzinnen ze het. Maak voor dat geld gewoon een film die de gemiddelde filmkijker aantrekt.

Cole_be

Avatar

En ik dacht dat het ergste achter de rug was met die k*tserie...:|
Dit maakt van T1 & T2 nog grotere klassiekers dat ze nu al waren.

__RIK__

Avatar

Of word het een soort van Final Fantasy Advent children? Dat zou van mij wel mogen.

jaime91

Avatar

SunChaser "Word het net zon kutfilm als Wolverine, die was ook PG13"


Je kn zo'n kinderfilm toch niet vergelijken met wolverine. En verder waren alle xmen films PG 13 dus dat slaat nergens op O+

SunChaser

Avatar

Word het net zon kutfilm als Wolverine, die was ook PG13

Toelietoesh

Avatar

Dit gaat zó niet werken bij het publiek.

jaime91

Avatar

NEEEEEEEE dit kan toch niet damn een terminator kinderfilm. Wordt ie waarschijnlijk nog in het nederlands vertaald ook:N O+

nieuwslaatste nieuws

meest populair