Video

My Soul to Take Trailer

Horrorregisseur Wes Craven laat een seriemoordenaar reïncarneren.

door Jeffrey op 18.08.2010 om 15:24 in Video
Yahoo! Movies heeft de trailer vrijgegeven van My Soul to Take, de nieuwe film van horrorregisseur Wes Craven. Het verhaal speelt zich af in Riverton, Massachusetts, waar een legendarische seriemoordenaar heeft gezworen dat hij op een dag zal terugkeren om de kinderen te vermoorden die geboren werden tijdens de nacht van zijn dood. Zestien jaar later worden zeven tieners geconfronteerd met de bovennatuurlijke mogelijkheid dat de moordenaar in één van hen is gereïncarneerd. My Soul to Take draait vanaf 8 oktober 2010 in de Amerikaanse bioscopen. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.


9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Vleeshaak

Avatar

Ziet er inderdaad behoorlijk uit als een mix tussen Scream en A Nightmare on Elmstreet. Met Wes Craven weet je in ieder geval zeker dat of het einde of de hele film slecht is. Ik gok bij deze het laatste: Kutfilm in 3D.

leidenaar

Avatar

benjamin "Mij ook. Ik verwacht er ook niet al te veel van, de gloriedagen van Wes Craven zijn al voorbij."


I agree,heb tijdje terug nog Cursed van hem gezien,daarna had ik het echt helemaal gehad met hem,wat is dat een slechte film,ongelooflijk.
Deze trailer doet me ook weinig.

Maar denk wel dat die Scream-films wel ouderwets leuk zullen worden.

major malfunction

Avatar

benjamin "Mij ook. Ik verwacht er ook niet al te veel van, de gloriedagen van Wes Craven zijn al voorbij."

Ja helemaal mee eens. Typisch gevalletje van varen op de wind van gisteren. Die trailer (en film waarschijnlijk ook) hebben we al in zo'n 10.000.000 varianten gezien. Gaaaaaaappppppppppp.....

benjamin

Avatar

Darkman16 "Uhm... dit plot doet me veel denken aan "Nightmare On Elm Street""


Mij ook. Ik verwacht er ook niet al te veel van, de gloriedagen van Wes Craven zijn al voorbij.

movieboy

Avatar

Bwa... valt mee

MrM

Avatar

Kurtje79 "Yep! Het wordt een kraker! Het is natuurlijk in 3D, dus het kan niet mis. Pff. Wanneer stoppen ze nou met die 3D-rommel?!"


Dat gaat nog wel even duren, het is een hype en mensen blijven het leuk/mooi vinden, en zolang er geld aan te verdienen valt, waarom niet?
Dit geld ook voor die oer slechte Saw serie's de films zijn super slecht, maar zolang mensen er naar blijven kijken en het mooi blijven vinden, melken ze het uit, waarom niet? die Darren Lynn Bousman is echt wel rijk na 7 misschien 8 delen. De echte film kenner moet hier gewoon langs heen kijken en niet op letten, 3D is een hype en gaat vanzelf weer voorbij, net als geur in de bioscoop ook een hype was.

Gewoon laten gaan en niet meer zo over zeuren Smiley face

Darkman16

Avatar

Uhm... dit plot doet me veel denken aan "Nightmare On Elm Street"

timdekw

Avatar

Ik ruik een nieuwe Screamachtige franchise. De opbouw is praktisch hetzelfde, alleen is het dit keer iets bovennatuurlijker zoals A Nightmare on Elmstreet.
Blijkbaar heeft Craven zijn 2 bekendste franchises samengepropt in dit concept. Althans dat gevoel/idee krijg ik na het zien van de trailer. Eerst maar eens afwachten hoe de film is.

Kurtje79

Avatar

Yep! Het wordt een kraker! Het is natuurlijk in 3D, dus het kan niet mis. Pff. Wanneer stoppen ze nou met die 3D-rommel?!

nieuwslaatste nieuws

meest populair