Algemeen

Nieuwe actiefilm voor Wesley Snipes

Huh... Hij moest toch drie jaar de bak in?

door FilmTotaal op 19.08.2010 om 18:32 in Algemeen
Wesley Snipes gaat helemaal niet de gevangenis in, Wesley Snipes gaat een nieuwe actiefilm maken. Hij heeft zijn handtekening gezet onder Havana Heat van regisseur Dean Hamilton (Blonde and Blonder). Dikke kans dat dit (wederom) een 'straight to DVD' productie wordt.

Havana Heat gaat over een agent van een Amerikaanse antiterreureenheid, die tijdens een undercoveroperatie in de Cubaanse hoofdstad Havana om het leven wordt gebracht.

Kort geleden besliste de rechter dus dat Snipes niet braaf zijn blauwe enveloppen op de bus had gedaan, en drie jaartjes het gevang in moet. De producenten van Havana Heat gaan ervan uit dat Snipes de opnamen gewoon kan voltooien.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

benjamin "Zonde zo'n talent in 'straight-to-dvd-brol' te steken, hij kan echt zoveel meer."
Ben het hier met je eens, dit soort troep laat ik altijd links liggen. Heb een paar jaar geleden The Detonator gezien en was direct genezen met die direct-to-dvd prul :r

GREAT martial art fan

Avatar

Geen probleem voor mij. Low budget, niet veel speciaal verwacht ik dus, gewoon goede Snipes actie. Hopelijk hangen ze er niet teveel bulshit rond en komt hij snel op dvd uit.

Wat ik wel raar vindt is dat hij normaal eerst de nieuwe film 'Game Of Death' ging maken. Wat gebeurt er daar dan mee? Of is die al af?

ThomasG

Avatar

Hmm lowbudget straight to dvd, dat zijn meestal tussen de 10 en 50 draaidagen..dat moet Mr. snipes nog wel lukken voor ie moet brommen.

benjamin

Avatar

Jammer, ik heb hem onlangs in Brooklyn's Finest gezien en daar bewijst hij dat hij echt kan acteren. Zonde zo'n talent in 'straight-to-dvd-brol' te steken, hij kan echt zoveel meer.

Marboz

Avatar

Ehm...misschien NA die 3 jaar dat ze er aan gaan beginnen? voor een 2014 release?

Als je iets verder lees dan zie je dat de release voor 2011 gepland staat!!!

Ereptile

Avatar

Ehm...misschien NA die 3 jaar dat ze er aan gaan beginnen? :} voor een 2014 release?

NieuwsFilm