Sandra Bullock en Tom Hanks voor het eerst samen

Ze spelen de hoofdrollen in de verfilming van Extremely Loud and Incredibly Close.

Dat is nog eens een leuk nieuwtje; twee van Hollywoods grootste sterren, Tom Hanks en Sandra Bullock lijken te gaan tekenen voor de hoofdrollen in Extremely Loud and Incredibly Close, de verfilming van het succesvolle boek van Jonathan Safran Foer. De twee hebben nog niet getekend, maar zijn wel in gevorderde onderhandelingen,

De film zal worden geregisseerd door Stephen Daldry (Bily Elliot, The Reader). Mocht Bullock tekenen, zal het haar eerste rol worden sinds het Oscarwinnende The Blind Side, waarna ze door priveproblemen een tijdje uit de publiciteit verdween. Tom Hanks is op het moment druk bezig met Larry Crowne, een film die hij zelf regisseert en waar hij, samen met Julia Roberts, ook de hoofdrol in speelt.

Extremely Loud and Incredibly Close draait om de 9-jarige Oskar, die zijn vader verloor tijdens de aanslag op de Twin Towers op 11 september 2001. Zijn grootouders wisten te ontkomen aan het bombardement op Dresden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Na de dood van zijn vader vindt hij in een vaas een sleutel in een envelop met het opschrift 'Black'. Ervan uitgaande dat zijn vader hem een boodschap wilde nalaten, gaat hij in New York op zoek.



NieuwsFilm

meest populair