DVD releases week 34

Een flinke lijst nieuwe films deze week.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Hey Hey It's Esther Blueburger (2008)


Esther is een buitenbeentje, dat thuis en op school steeds buiten de groep valt. Als ze de stoere Sunni leert kennen, ontdekt ze een spannende nieuwe wereld.
Bekijk de afbeelding

Océans (2009)


Bijna 3/4 van de aardoppervlakte is bedekt door zeeen. De Franse regisseurr Jacques duikt in de wereld van de oceanen. Voor de regisseur is de film Oceans een technische en wetenschappelijke uitdaging om de meest spectaculaire en baanbrekende beelden te maken. De diepe oceanen zijn plekken van grote mysteries en gevaren die deze film probeert te ontdekken. Het verhaal is een fascinerende reis naar de diepte van de oceaan temidden van het tumult van stormen in het uitgestrekte gebeid van de zeebewoners.
Bekijk de afbeelding

Agora (2009)


In de hoop dat dit zijn vrijheid brengt, bekeert een slaaf zich tot het Christendom. Als hij zijn meester, de beroemde vrouwelijke filosofieprofessor en atheïst, Hypatia van Alexandrië ontmoet, raakt hij verliefd op haar.
Bekijk de afbeelding

Wuthering Heights (2009)


Heathcliff wordt nog steeds gekweld door herinneringen aan zijn grote liefde Cathy, die hij als weesjongen leerde kennen op Wuthering Heights. Als volwassene koos zij voor een leven van zekerheid en comfort.
Bekijk de afbeelding

Samson and Delilah (2009)


De tieners Samson en Delilah leven in een geïsoleerde aboriginal-gemeenschap in de woestijn van Centraal-Australië. In het gehucht verloopt alles in cirkels. Dag in dag uit: er verandert niets, alles blijft hetzelfde en niemand kan het iets schelen. De twee tieners ontdekken snel dat het leven buiten de gemeenschap wreed kan zijn. Ondanks dat ze hongerig zijn en zich afgewezen voelen, worden ze verliefd op elkaar.
Bekijk de afbeelding

The Spy Next Door (2010)


Undercover spion Bob Ho besluit zijn spionagecarrière op te geven om meer tijd met zijn vriendin Gillian door te brengen. Maar, Bob moet eerst nog één missie volbrengen voordat Gillian met hem wil trouwen: het overwinnen van haar drie eigenwijze kinderen. Als Gillian plotseling de stad uit moet, past Bob op om de kinderen beter te leren kennen. Als één van de kinderen per ongeluk een top-secret formule download komt een Russische terrorist ze op het spoor...
Bekijk de afbeelding

No One Knows About Persian Cats (2009)


Deze film volgt een jongen en een meisje die een rockband willen beginnen kort nadat ze uit de gevangenis zijn vrijgelaten. Beiden reizen ze af naar Teheran waar ze andere underground rockmuzikanten ontmoeten die ze proberen te overtuigen om met hen naar Europa te vluchten waar ze in alle vrijheid muziek kunnen maken. Hun droom lijkt echter moeilijk te verwezenlijken zonder geld of paspoort.
Bekijk de afbeelding

The Limits of Control (2009)


The Limits of Control vertelt het verhaal van een mysterieuze, eenzame vreemdeling , die handelt buiten de wetgeving. Zijn doel is een klus af te maken, maar hij vertrouwt niemand in zijn omgeving. Zijn reis neemt hem niet alleen mee door Spanje, maar ook door zijn eigen bewustzijn.
Bekijk de afbeelding

La clef (2007)


De laatste tijd voelt Eric Vincent, een man van dertig jaar, zich erg slecht. Is hij bang om een kind te krijgen of is hij bang dat de geest van zijn vader, die hij nooit gekend heeft, opeens zal verschijnen? Op een morgen wordt hij gebeld door een onbekende om de as van zijn vader op te komen halen... hij accepteert het voorstel, maar weet dan nog niet wat hem allemaal te wachten staat...
Bekijk de afbeelding

De vliegenierster van Kazbek (2010)


De Vliegenierster van Kazbek vertelt het verhaal van Marie (Madelief Blanken), een meisje dat tijdens de Tweede Wereldoorlog op het eiland Texel probeert te overleven door te dromen over bergen. Als de Duitsers een regiment Georgische soldaten op het eiland installeren en er twee soldaten bij Marie thuis worden ingekwartierd lijkt alles ineens beter te zijn. Ze wordt verliefd op één van hen en wil na de oorlog met hem mee naar Kazbek, hoog in de Kaukasu. Worden haar dromen dan toch nog werkelijkheid?
Bekijk de afbeelding

Abandoned (2010)


In Abandoned speelt Murphy de rol van Mary Walsh. Wanneer zij haar vriend na een operatie komt ophalen uit het ziekenhuis blijkt hij spoorloos verdwenen.
Bekijk de afbeelding

La horde (2009)


In het noorden van Parijs willen vier corrupte agenten wraak nemen op een groep misdadigers, die verantwoordelijk is voor de dood van hun collega. Ze volgen de criminelen in een groot gebouw, waar deze zich schuil proberen te houden. Maar plotseling wordt het gebouw aangevallen door een grote groep hongerige, wilde zombies en zowel de misdadigers als de politieagenten zijn niet meer veilig.
Bekijk de afbeelding

Summer's Blood (2009)


Wanneer de tiener Summer (Ashley Greene) erachter komt dat haar moeder gelogen heeft over het feit wie haar vader is, wil ze haar vader opzoeken. Haar enige aanwijziging is een brief, die afgestempeld is in een klein stadje, genaamd Massey. Wanneer ze hier eenmaal is aangekomen, wordt ze door een man, genaamd Tom, gered van een conflict met de wet. Samen vluchten ze en ze zoeken het huis van Tom op, waar haar zoektocht naar haar vader al snel wordt afgebroken en verandert in een duistere nachtmerrie...
Bekijk de afbeelding

Stir of Echoes: The Homecoming (2007)


Het verhaal draait rond de uit Irak teruggekeerde kapitein van de National Guard Ted Cogan (Rob Lowe), die per ongeluk Irakese burgers om het leven heeft gebracht. Eenmaal thuis krijgt hij bezoek van rancuneuze demonen. Wanneer hij zijn grip op zijn familie en eigen gezondheid dreigt te verliezen, roept hij de hulp in van de evenzeer onevenwichtige maar paranormaal begaafde Jake Witzky (Zachary Bennett), met als doel inzicht te krijgen in zijn verschrikkelijke en meedogenloze spookachtige visioenen. Met het advies van Witzky beseft de getraumatiseerde veteraan uiteindelijk welke maatregelen er genomen moeten worden om zich voor altijd te bevrijden van de geesten -- hoewel de prijs daarvoor wel eens groter zou kunnen zijn dan wat hij aanvankelijk in gedachten had...
Bekijk de afbeelding

Inju: The Beast in the Shadow (2008)


Alex Fayard zet voet aan land in Japan om zijn nieuwe roman te promoten. Hij ontmoet er Tamao, een geiko die met de dood bedreigd wordt door een oude geliefde. Alex besluit haar te helpen en komt terecht in een wereld van mysterie en verdorvenheid.



NieuwsFilm

meest populair