Algemeen

Film over Google oprichters

Na Facebook kon Google natuurlijk niet achterblijven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Filmtotaal op 24.08.2010 om 18:35 in Algemeen
Het verhaal van Sergey Brin en Larry Page, beter bekend als de oprichters van Google, wordt verfilmd. De filmrechten van het boek Googled: The End of the World As We Know It zijn gekocht door twee producers die het verhaal als leidraad gaan gebruiken. Het boek kwam vorig jaar uit en gaat over de geschiedenis van Google.

Of er net zoveel 'coke en borsten' te zien gaan zijn als in de aankomende de film over Facebook, is zeer de vraag. De oprichter van Facebook, Mark Zuckerberg, is helemaal niet blij met The Social Network, zo kunnen we hier lezen. Toegegeven, Zuckerberg lijkt meer het type 'codesnuiver'.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

leidenaar

Avatar

Of er net zoveel 'coke en borsten' te zien gaan zijn als in de aankomende de film over Facebook, is zeer de vraag.

Dat is eigenlijk het enige wat zo'n film nog boeiend kan maken.

Het zal er vast aan liggen hoe die film van de Facebook-makers het gaat doen.

Darkman16

Avatar

En daarna Youtube

Spijker2

Avatar

Lord Voldemort "Bah bah BAH! Verzin nou eens iets orgineels. Het lijkt er op dat er stiekem weer een schrijversstaking is. Ookal produceren de Hollywood schrijvers ook niet veel soeps..."


Opvallend hoe vaak ik het met jou eens ben (heb dat al eens eerder gemeld, maar ben ben helaas niet meer dagelijks op deze site te vinden..). Vaak ben ik het namelijk oneens, maar dat heeft meestal te maken met hoe mensen hier wat zeggen i.p.v. wat ze bedoelen. Maar genoeg daarover, ik dacht dus hetzelfde. Ongeveer. Ik denk dat ze net wat te laat komen hiermee. Tenminste, toen ik hoorde van de Facebook verfilming had ik zoiets van: kan dat wel interessant worden? Hier in Nederland hebben maar weinig mensen Facebook toch? Maar dat hoeft natuurlijk weer niets af te doen aan de kwaliteit van een film. Vooral niet (hoop ik) met Fincher aan het roer. Maar of ik na het zien van die film ook nog zin heb in een film over Google?? Denk het niet...

Thiver

Avatar

WD "Trouwens, Lord Voldemort, je hebt ook wel gelijk, veel films van nu hebben exact hetzelfde verhaal als andere met een paar kleine veranderingen of ze stellen niks meer voor."

Ja! Vroeger werden tenminste nog alleen maar unieke films gemaakt!

Prachtig, die als cynisme vermomde naïviteit. :)

WD

Avatar

Ereptile "Binnenkort ook de makers van Twitter, Myspace, en omdat NL niet kan achterblijven: Hyves? :P"


Wie weet zijn ze al ermee bezig ;) ...
Dit lijkt me ook echt een boring film by the way.

Trouwens, Lord Voldemort, je hebt ook wel gelijk, veel films van nu hebben exact hetzelfde verhaal als andere met een paar kleine veranderingen of ze stellen niks meer voor.
Natuurlijk zijn er ook nog wel een paar goeie die het weer goed maken.

Ereptile

Avatar

Binnenkort ook de makers van Twitter, Myspace, en omdat NL niet kan achterblijven: Hyves? :P

Tako

Avatar

SJRSVLDT "Leuke woordgrap hoor! T+)

..:|"

:) is geeneens een woordgrap, die uitdrukking gebruiken wij al jaren.

Lord Voldemort

Avatar

Bah bah BAH! Verzin nou eens iets orgineels. Het lijkt er op dat er stiekem weer een schrijversstaking is. Ookal produceren de Hollywood schrijvers ook niet veel soeps...

SJRSVLDT

Avatar

Leuke woordgrap hoor! T+)

..:|