Bioscoop releases week 34

Welke films kan je vanaf deze week nieuw gaan bekijken in je locale theater.

Onderstaande titels zijn vanaf vandaag te bekijken in de bioscoop. Voor tijden en reserveren gebruik je natuurlijk onze bioscoopagenda

Bekijk de afbeelding

Dinner for Schmucks (2010)

Regie: Jay Roach

Een extreem domme man presteert het om het leven te ruineren van iedereen die ook maar een paar minuten in zijn gezelschap verkeert.
Bekijk de afbeelding

I Am Love (2009)


Een aristocratische Italiaanse familie komt samen in hun imposant Milanees landhuis om de verjaardag van de pater familias te vieren. Kleinzoon Eduardo stelt zijn verloofde Emma voor aan de familie, en zus Elisabetta presenteert een schilderij aan haar grootvader. Wanneer opa zijn plannen voor de bedrijfsovername bekendmaakt, beginnen de gecontroleerde manieren en de etiquette van de Recchi familie scheurtjes te vertonen. Tijdens deze avond stelt Eduardo zijn moeder Emma voor aan een vriend Antonio die chefkok is. Emma raakt in de ban van hem en zijn kookkunsten. Passies bloeien en spanningen groeien. De familie Recchi begint te beseffen dat alles voortaan anders zal zijn.
Bekijk de afbeelding

After.Life (2009)


Na een gruwelijk auto-ongeluk komt Anna bij in het mortuarium van Eliot Deacon. Die maakt haar lichaam gereed voor de begrafenis en gaat daar gewoon mee door als Anna verbijsterd en verlamd van angst ontdekt waar ze is. Ze voelt zich springlevend, maar Eliot verzekerd haar dat ze stervende is en onderweg naar het hiernamaals. Dat hij met haar kan communiceren is een speciale gave beweert hij - hij is dus de enige die haar kan helpen. Gevangen in het mortuarium is de hulpeloze Anna gedwongen haar diepste angsten te confronteren en haar dood te accepteren. De enige die haar wantrouwen richting Eliot deelt is haar rouwende vriendje Paul (Justin Long). Maar hem wordt steevast de toegang tot het mortuarium en haar lichaam geweigerd. Terwijl de begrafenis nadert komt Paul steeds dichter bij de verbijsterende waarheid, maar hij kan te laat zijn. Anna is misschien al echt aan haar oversteek naar het hiernamaals begonnen...
Bekijk de afbeelding

El secreto de sus ojos (2009)


Op het einde van de twintigste eeuw is Benjamin Esposito een gepensioneerde man die zijn leven heeft doorgebracht als een strafrechterlijke onderzoeker. Hij besluit een roman te schrijven gebaseerd op een oude zaak uit 1974, waarin een mooie vrouw op brutale wijze werd verkracht en vermoord.
Bekijk de afbeelding

Vampires Suck (2010)


Parodie waarin vampierfilms, en de Twilight-reeks in het bijzonder, op de hak worden genomen. De jonge Becca (Jenn Proske) komt tussen twee jongens, die totaal gek op haar zijn, te zitten. Er volgt een hoop ellende voor de Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek. Alles lijkt te worden besloten tijdens het grote eindbal van haar school.



NieuwsFilm

meest populair