Video

Eerste duivelse clip uit Devil

En een spoof met M. Night Shyamalan in de hoofdrol.

door Bram de Groot op 31.08.2010 om 10:31 in Video
Hieronder zie je de eerste clip uit de bovennatuurlijke film Devil van regisseursduo en broers John Erick Dowdle (Quarantine, 2008) en Drew Dowdle. De bedenker/schrijver en producent van de film is M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, 1999).

In Nederland draait Devil vanaf 16 september in de bioscoop.

In Devil hebben o.a. Chris Messina, Geoffrey Arend, Logan Marshall-Green en Bojana Novakovic de hoofdrollen. In Devil komt een groep mensen vast te zitten in een lift. In deze benarde situatie komen ze erachter dat de duivel ook onder hen is.

Bekijk hieronder ook nog een spoof waarin M. Night Shyamalan een hoofdrol heeft:6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

geertvdheide

Avatar

De trailer laatst in de bios gezien, het deed me allemaal nogal "Final Destination"-achtig aan. Ik hoop op een spannende psychologische film, maar ik verwacht eerlijk gezegd een oppervlakkige slasher met als gimmick dat het zich in een hele kleine ruimte afspeelt. Hoop dat ik het mis heb met die verwachting.

MrM

Avatar

Nou raar genoeg gaan meestal de gekleurde mensen eerst dood, dus denk dat die vrouw nog wel geluk heeft.

movieboy

Avatar

Is best wel grappig :p

Banned

Avatar

Ik ben nog lang niet overtuigd door deze film... Het verhaal lijkt me saai en het zieter nogal onorigineel uit. xd

HaroldKumar

Avatar

Goed om te zien dat Shyamalan humor heeft. Wie weet moet hij zich een keer gaan toeleggen aan dat genre, in plaats van die poep thriller/horror films van hem de laatste tijd, of nog erger: The Last Airbender. Of... wie weet waren laatsgenoemde film en bijvoorbeeld Lady In The Water en The Happening stiekem door hem bedoeld als komedies? De maker van The Sixth Sense had toch immer nooit onbedoeld zulke kutfilms kunnen maken? Toch? TOCH????

Aston

Avatar

Die vrouw is wel steeds de lul heb ik het idee.:E

NieuwsFilm

meest populair