Algemeen

DVD releases week 35

Kick-Ass!

door FilmTotaal op 31.08.2010 om 14:59 in Algemeen
Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Kick-Ass (2010)


Kick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut geen superkrachten.

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)


Het verhaal is grotendeels gebaseerd op het video-spel Prince of Persia: The Sands of Time, en volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan.

Legion (2010)


Een groep mensen stopt ergens in het zuiden, om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...

Desert Flower (2009)


Waris Dirie, geboren als woestijnnomade in Somalië, vlucht op haar twaalfde als ze hoort dat haar vader haar wil uithuwelijken. Na een barre tocht door de woestijn komt ze terecht in Londen. Uit angst terug te moeten keren naar Somalië gaat ze haar eigen weg. Ze leert lezen en schrijven, woont illegaal en werkt als schoonmaakster bij een fastfoodketen. Dan wordt ze ontdekt als model en gaat een internationale carrière tegemoet. Maar op het hoogte punt van haar carrière, besluit ze tijdens een interview te spreken over de meest traumatische gebeurtenis uit haar leven: de meisjesbesnijdenis die ze heeft moeten doorstaan toen ze vijf jaar was. Waris Dirie beëindigt haar modellenleven en zet zich volledig in voor de strijd tegen vrouwenbesnijdenis en het taboe dat hierop geldt. Door Kofi Annan wordt ze aangesteld tot speciaal VN ambassadeur om dit fenomeen en de strijd ertegen wereldwijd bekend te maken.

Green Zone (2010)


Enkele Amerikaanse CIA-agenten onder leiding van Roy Miller gaan in de Irakese woestijn op zoek naar massavernietigingswapens. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een buitenlandse correspondente, Lawrie Dayne. Terwijl ze van het ene gevaar in het andere tuimelen, komt er heel wat geheime informatie aan het licht. Miller bekijkt de situatie nu vanuit een andere ooghoek en beseft dat het doel van de missie op de helling staat.

Death at a Funeral (2010)


In Death at a Funeral overlijdt de vader van twee broers (gespeeld door Rock en Lawrence). De gehele familie komt samen voor het laatste afscheid dat compleet uit de hand loopt. Er ligt namelijk een verkeerd lichaam in de kist.

Suck (2009)


De ambitieuze jonge leden van een rockband willen er werkelijk alles aan doen om door te breken. Niets kan hen er van weerhouden om hun grote droom te laten uitkomen. Zelfs als ze hiervoor moeten veranderen in bloedzuigende vampiers.9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mark

Avatar

Havoc "Desert Flower, wat heb ik mijn best moeten doen om niet bij die film in slaap te vallen.

Ik wacht tot de BluRay van Kick-ass op de mat ploft in ieder geval!"
De kunst is ook om jezelf te dwingen die film tijdens het kijken goed te vinden, ook al gaat het over een wijf dat een mes in dr kut heeft gehad en dat nu aan iedereen wil vertellen.

Banned

Avatar

Die poster van Greenzone doet me denken aan eentje van inception... xd

Havoc

Avatar

Mark "Suck sla ik ff over en dan is Desert Flower de enige die ik nog niet heb gezien... weinig keus deze week."


Desert Flower, wat heb ik mijn best moeten doen om niet bij die film in slaap te vallen.

Ik wacht tot de BluRay van Kick-ass op de mat ploft in ieder geval!

Banned

Avatar

Kick ass komt nu nog niet uit xd:p

Mark

Avatar

Suck sla ik ff over en dan is Desert Flower de enige die ik nog niet heb gezien... weinig keus deze week.

WeWereWarned

Avatar

Kick-Ass is al besteld op Steelbook, Prince of Persia ga ik kopen op Tripleplay. Disney's tripleyplays zijn zo mooi!

Decepticon

Avatar

Ereptile "Geen Tekken? Er stond op de free record site dat hij op 30 augustus in de winkel zou liggen, vandaag nog niet gezien :( Zou hij dan toch in September komen? :P

Kick-Ass moet k nog eens een keer zien ;)"
Op dvdoutlet.nl en bol.com staat al 3 maanden lang dat 30 september de releasedtuem voor Tekken is.

Heb zondag Greenzone en Legion gezien, Greenzone was een mooie en spannende film, vond hem hem mooier dan The Hur Locker.
Legion was ook leuk ondanks alle negatieve berichten, niet bijzonder, maar wel een leuke actiefilm met sfx.

Nog 3 weekjes en dan krijg in Kick-Ass in de bus, heb ik erg zin in om weer te kijken!

Ereptile

Avatar

Geen Tekken? Er stond op de free record site dat hij op 30 augustus in de winkel zou liggen, vandaag nog niet gezien :( Zou hij dan toch in September komen? :P

Kick-Ass moet k nog eens een keer zien ;)

Aston

Avatar

Jeuh eindelijk weer een dvd die ik wil hebben. T+) Helaas duurt het nog even voordat hij bij de Frs/MM ligt...

NieuwsFilm

meest populair