DVD releases week 35

Kick-Ass!

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Kick-Ass (2010)


Kick-Ass gaat over de doorsnee tiener Dave Lizewski, een stripfan die besluit zijn obsessie als inspiratie te gebruiken en zelf een superheld te worden. Zoals een echte superheld betaamt, kiest hij een nieuwe naam: 'Kick-Ass'. Hij scoort een flitsend pak met masker en gevechtsstok en is zo klaar om de misdaad te bestrijden. Er is alleen één probleem: 'Kick-Ass' heeft absoluut geen superkrachten.
Bekijk de afbeelding

Prince of Persia: The Sands of Time (2010)


Het verhaal is grotendeels gebaseerd op het video-spel Prince of Persia: The Sands of Time, en volgt een prins genaamd Dastan (Gyllenhaal) die samen met zijn rivaal Prinses Tamina (Aterton) de machtige vizier Nizam (Kingsley) moet stoppen om het verspreiden van het zand der tijd tegen te gaan.
Bekijk de afbeelding

Legion (2010)


Een groep mensen stopt ergens in het zuiden, om wat te eten in een truckersrestaurant. Ze komen er echter al snel achter dat ze hier geen tijd hebben om gewoon wat te eten, maar dat ze moeten vechten voor hun leven en zichzelf moeten verdedigen tegen engelen, gestuurd door God om de mensheid uit te roeien. Wat de groep niet weet, is dat deze bijbelse apocalyps er voor zorgt dat zij misschien wel eens de laatste hoop van de mensheid kunnen zijn, omdat één van de serveersters zwanger is, van de Messias...
Bekijk de afbeelding

Desert Flower (2009)


Waris Dirie, geboren als woestijnnomade in Somalië, vlucht op haar twaalfde als ze hoort dat haar vader haar wil uithuwelijken. Na een barre tocht door de woestijn komt ze terecht in Londen. Uit angst terug te moeten keren naar Somalië gaat ze haar eigen weg. Ze leert lezen en schrijven, woont illegaal en werkt als schoonmaakster bij een fastfoodketen. Dan wordt ze ontdekt als model en gaat een internationale carrière tegemoet. Maar op het hoogte punt van haar carrière, besluit ze tijdens een interview te spreken over de meest traumatische gebeurtenis uit haar leven: de meisjesbesnijdenis die ze heeft moeten doorstaan toen ze vijf jaar was. Waris Dirie beëindigt haar modellenleven en zet zich volledig in voor de strijd tegen vrouwenbesnijdenis en het taboe dat hierop geldt. Door Kofi Annan wordt ze aangesteld tot speciaal VN ambassadeur om dit fenomeen en de strijd ertegen wereldwijd bekend te maken.
Bekijk de afbeelding

Green Zone (2010)


Enkele Amerikaanse CIA-agenten onder leiding van Roy Miller gaan in de Irakese woestijn op zoek naar massavernietigingswapens. Ze krijgen daarbij het gezelschap van een buitenlandse correspondente, Lawrie Dayne. Terwijl ze van het ene gevaar in het andere tuimelen, komt er heel wat geheime informatie aan het licht. Miller bekijkt de situatie nu vanuit een andere ooghoek en beseft dat het doel van de missie op de helling staat.
Bekijk de afbeelding

Death at a Funeral (2010)


In Death at a Funeral overlijdt de vader van twee broers (gespeeld door Rock en Lawrence). De gehele familie komt samen voor het laatste afscheid dat compleet uit de hand loopt. Er ligt namelijk een verkeerd lichaam in de kist.
Bekijk de afbeelding

Suck (2009)


De ambitieuze jonge leden van een rockband willen er werkelijk alles aan doen om door te breken. Niets kan hen er van weerhouden om hun grote droom te laten uitkomen. Zelfs als ze hiervoor moeten veranderen in bloedzuigende vampiers.



NieuwsFilm

meest populair