Opvallend castingnieuws

Nieuwe films voor Robert de Niro, Monica Bellucci en Thomas Haden Church.

Wekelijks duiken er veel castingberichten op waar we hier bij Filmtotaal niet altijd over berichten. Daarom deze terugkerende rubriek, waarin we de interessantste castingnieuwtjes van de afgelopen tijd op een rijtje zetten.

Robert De Niro heeft getekend voor de hoofdrol in Manual of Love 3, het derde deel in een Italiaanse komische reeks over de liefde. De Niro speelt de rol van een Amerikaanse professor die verliefd wordt op een lokale schone. En laat die nu gespeeld worden door niemand minder dan Monica Bellucci. De Niro en Bellucci speelden nooit eerder samen in een film, maar het is een combinatie die zeker nieuwsgierig maakt naar het eindresultaat.

De nieuwe film van Nicolas Winding Refn (Bronson, Valhalla Rising) lijkt voor een iets groter publiek geschikt dat zijn eerdere films. De cast van Drive, een film over een stuntman die 's nachts bijklust als chauffeur bij misdaden, bestond al uit onder andere Ryan Gosling en Carey Mulligan en daar heeft Christina Hendricks, actrice uit de serie Mad Men, zich daar nu ook bij aangesloten.

De zoon van regisseur Barry Levinson (Rain Man), Sam Levinson, is bezig met zijn debuutfilm, getiteld The Reasonable Bunch. De film had al een interessante cast met Kate Bosworth, Ellen Barkin en Demi Moore en daar komen nu onder andere Thomas Haden Church en Martin Landau nog bij. De film gaat over een broer en zus die door hun moeder worden meegesleept naar een chaotische familiebruiloft.



NieuwsFilm

meest populair