Video

Teaser Trailer Auschwitz (let op, schokkend)

Uwe Boll speelt in zijn nieuwe film zelf een Nazi officier van het vernietigingskamp Auschwitz.

door FilmTotaal op 07.09.2010 om 15:47 in Video
Nogmaals willen we benadrukken dat deze trailer zeer schokkende beelden bevat.

De eerste teaser trailer van Auschwitz onder regie van Uwe Boll is hieronder te bekijken. In de trailer zien we Uwe Boll zelf een Nazi officier vertolken, die de deur bewaakt waarachter Joden vergast worden. Eerder heeft, de dikwijls verguisde regisseur, bekend gemaakt dat hij geen middel onbenut zal laten om de gruweldaden in Auschwitz zo expliciet mogelijk in beeld te brengen. Uwe zegt er zelf dit over.

"It's in the tradition of my movies Stoic, Darfur, Rampage, Tunnelrats, Heart of America...it shows Auschwitz as this what it was: a meatplant for humans...a death factory".

Of en wanneer de film in Nederland gaat draaien is nog onbekend.


36 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wallace

Avatar

Kijk, ik vind dat niet alles verfilmd moet worden.

Roi

Avatar

leidenaar "De mensen die dit hebben meegemaakt weten niet eens hoe je een laptop openklapt of een computer aanzet,laat staan dat ze hier zitten."


Doe eens niet zo denigrerend. Mijn opa van ruim in de tachtig heeft een laptop en zit dagelijks op het internet.

Spider-fan

Avatar

Wat een halve zool die vent.

En als het nu wel met Nazi's kan, waarom zaten ze dan niet in 'BloodRayne'. Die vent verkracht en verneukt alles wat op zijn weg komt en wordt er stinkend rijk mee.

Aston

Avatar

Nou, een baby in een oven. Het is een kind, geen baby. En dat kind ziet er al behoorlijk dodd uit. Dan is het opeens een stuk onschuldiger.
Overigens zijn er die dingen die nu op aarde gedaan worden aan baby's waar je horen van overeind gaan staan hoe gruwelijk. Bijvoorbeeld een meisje van 4 die verkracht is door een grote groep mannen en waarvan haar hele geslachtsdeel daarna kapot geschoten is. Echt ziek gewoon. Ik las het 2 weken terug op de NOS. (even in een spoiler vanwege de schokkende inhoud)

Masterbrain

Avatar

Hoe kom je dr bij om zo een film te maken en dan nog met een kind met 30 man en vrouwen die naakt zijn en lekker alles doen.

een baby in de oven .[erger kan ikme niet meer voorstellen]


mensen deze film gaat niet eens r rated , bioscoop , of zelfs de DVD halen

het zal direct afgekeurd worden en direct vernietig moeten worden.

:(

leidenaar

Avatar

Stewiegriffin "jullie zeggen wel allemaal dat het niet zo schokkend is. Maar ik vind dat de waarschuwing hier goed geplaats is want mensen die het zelf hebben mee gemaakt vinden dit héél schokkend. Ik heb zelf mee gemaakt dat een man in een museum flauw viel toen hij een martel apparaat zag omdat hij er zelf door wars gemarteld."


De mensen die dit hebben meegemaakt weten niet eens hoe je een laptop openklapt of een computer aanzet,laat staan dat ze hier zitten.

Aston

Avatar

Trailer Human Centipede vond ik schokkender. Dat was gewoon echt ziek. Dit is ook ziek natuurlijk maar dat is nog te bevatten dat dit zou kunnen bestaan.

We zullen zien. Het lijkt me niet een heel boeiende film. Allemaal gruwelbeelden achter elkaar. Wordt ik ook wel snel zat. Het is ook niets om van te genieten als je weten dat het echt gebeurd is.

Steenvoorden

Avatar

leidenaar "In de trailer stond opeens : 'An Uwe Boll film'

Ik vond dat aardig schokkend..."


Ja daar heb je wel een punt ja.

Stewiegriffin

Avatar

Jullie zeggen wel allemaal dat het niet zo schokkend is. Maar ik vind dat de waarschuwing hier goed geplaats is want mensen die het zelf hebben mee gemaakt vinden dit héél schokkend. Ik heb zelf mee gemaakt dat een man in een museum flauw viel toen hij een martel apparaat zag omdat hij er zelf door wars gemarteld.

AaHaa

Avatar

jaime91 "Hahaha wat denk je zelf :P ;)"


Laten we onze hoop koesteren en de man nog een kansje geven :P

movieboy

Avatar

Ik noem da geen trailer.. Maar het zit er wel een goede film uit.

och arme die mensen ;(

leidenaar

Avatar

Een film die ik sowieso oversla tenzij er opeens 4 sterren-recensies komen maar anders niet.
Ja,ziet er best schokkend uit,maar de grootste mongolen kunnen nog schokkende scenes maken,het gaat erom of het een goede boeiende film is,niet of je een schokkende scene kan maken.

tehzodiac

Avatar

Waar de fack wil hij heen met deze film?

leidenaar

Avatar

Black Jack "Zo schokkend is het nu ook weer niet. Valt goed mee."


In de trailer stond opeens : 'An Uwe Boll film'

Ik vond dat aardig schokkend...

skullsplitter

Avatar

Ik twijfel nog tussen gemikte wansmaak en confronterend goed.

Ik neig sterk naar het laatste.

jaime91

Avatar

AaHaa "Ik hoop inderdaad dat onze goeie vriend Uwe een goeie boodschap over weet te brengen en er geen smakeloze gruwelfilm in de trend van Saw en Hostel van wilt maken. Ik hoop ook dattie een beetje goed onderzoek doet en historisch verantwoord is en het zo realistisch mogelijk maakt, hoewel de eerste tekenen niet echt goed zijn. Ik bedoel, één vrouw bij dat raampje en de rest zit er achter te chillen? Volgens mij is dat in de werkelijkheid wel anders geweest hoor."


Hahaha wat denk je zelf :P ;)

AaHaa

Avatar

Ik hoop inderdaad dat onze goeie vriend Uwe een goeie boodschap over weet te brengen en er geen smakeloze gruwelfilm in de trend van Saw en Hostel van wilt maken. Ik hoop ook dattie een beetje goed onderzoek doet en historisch verantwoord is en het zo realistisch mogelijk maakt, hoewel de eerste tekenen niet echt goed zijn. Ik bedoel, één vrouw bij dat raampje en de rest zit er achter te chillen? Volgens mij is dat in de werkelijkheid wel anders geweest hoor.

Banned

Avatar

r3b00t "Als Spielberg deze film zou maken zou het een heel ander verhaal worden."


Ach nee bedankt... Laat het uit. Noem jij nu echt Shindlers List een goeie film? Nope

Mark

Avatar

Gatverdamme, blote borsten van een oud wijf :r Ik moet nog eten ja!

jaime91

Avatar

Steenvoorden "Oh noem er nog eens een dan."


Naja ik heb opzich best genoten van In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale en vond Bloodrayne 1 ook best een vermakelijke film:P

r3b00t

Avatar

Belachelijk dat Uwe Boll überhaupt nog een film mag maken. Dit is een onderwerp dat bij veel mensen erg gevoelig ligt en ik ben bang dat een verfilming van Boll niet gewaardeerd zal worden. Als Spielberg deze film zou maken zou het een heel ander verhaal worden.

gk1515

Avatar

Vind het wel een ok trailer. Tenminste probeert deze regisseur zijn niveau te verhogen in tegenstelling tot Shyamalan enz. Laatst Rampage gezien en ik moest nog ff dubbelchecken of het wel echt Boll was die het regisseerde.

Banned

Avatar

Dit was wel een beetje schokkend maar als je een naam Auschwitz boven je film plakt keert je maag zowiezo. Mochten wij niet weten dat de film Auschwitz heet dan zouden wij minder geschokt zijn na het zien van deze vreemde trailer niet ?

Duikboot

Avatar

Ligt er net aan wat je schokkend vind. Ik vond het bij deze trailer nog wel meevallen...

benjamin

Avatar

Ongehoord dat iemand als Uwe Boll zich mag bezighouden met deze gevoelige kwesties.

debart

Avatar

Steenvoorden "Oh noem er nog eens een dan."


niet goed wel vermakelijk:

rampage
Stoic
postal

Let op:totaal niet goed dus.wel vermakelijk:P


wat een achterlijke teaser trouwens...
audio in de loop volgens mij

Stewiegriffin

Avatar

NutjeKova "Trailer is wel heel erg intens.
Ik heb twee kinderen.
Mijn maag draaide om.

Ik ga ff een peukie doen op het balkon...
Iemand mee?

Gr Nutje"


Als ik sigaretten en een balkon had deed ik mee.

B@chelor

Avatar

Steenvoorden "Oh noem er nog eens een dan."


Bloodrayne


HAHA :E

Steenvoorden

Avatar

jaime91 "Eindelijk weer eens een goede film van Uwe Boll."


Oh noem er nog eens een dan.

jaime91

Avatar

Ik vond de beelden ook enigzins wel meevallen maar ben er wel zeker van dat als ik de hele film zou zien ik wel geschokt zou zijn. Vind het ook goed dat deze gruweldaden eindelijk eens in beeld worden gebracht want er zijn best veel WOII films gemaakt maar volgens mij zijn deze gruwelijke taferelen nog nooit zo heftig in beeld gebracht. Eindelijk weer eens een goede film van Uwe Boll.

stefanvh

Avatar

Als er iemand in staat is een film te maken die net zo gruwelijk is als de daden van de nazi's, dan is het Uwe boll wel.
Zijn vorige films vond ik ook al in de buurt komen

timdekw

Avatar

Nou ik moet zeggen dat dit dan de eerste film van Uwe Boll is waar ik enig hoop voor koester. Gruwelijk? Ja, absoluut! Maar het zijn wel ware gruweldaden die in het verleden uit zijn gevoerd door mensen en daarom vind ik het acceptabel dat het zo duidelijk en realistisch getoond wordt en het feit dat de hedendaagse jeugd schrikbarend weinig van WOII afweet vind ik minstens net zo schokkend.

NutjeKova

Avatar

Trailer is wel heel erg intens.
Ik heb twee kinderen.
Mijn maag draaide om.

Ik ga ff een peukie doen op het balkon...
Iemand mee?

Gr Nutje

Black Jack

Avatar

Zo schokkend is het nu ook weer niet. Valt goed mee.

Timothy

Avatar

In de handen van een bekwaam regisseur zou het een krachtige film kunnen opleveren. Nu vrees ik het ergste. Bij gameverfilmingen doet het me weinig hoe fout de film is, maar bij dit onderwerp hoop ik echt dat Boll meer probeert te doen dan simpelweg choqueren.

emotional88

Avatar

Komt de heer dan een keer met een goede film?

nieuwslaatste nieuws

meest populair