Algemeen

Poll: Hoe zie jij de toekomst van je TV?

Google TV komt in 2011 naar Nederland en belooft een revolutie in TV-land.

door FilmTotaal op 13.09.2010 om 16:29 in Algemeen
Vorige week werd bekend dat Google TV in 2011 naar Nederland komt. Voor alle duidelijkheid, eigenlijk klopt die aankondiging niet. Google gaat namelijk geen televisietoestellen of programma's maken, althans nog niet. Hun besturingssysteem Android moet de show gaan stelen. De reden dat dit gepresenteerd wordt als Google TV, is waarschijnlijk om ons consumenten het "vertrouwde" Google-gevoel te geven. Simpelweg komt het erop neer dat je een TV koopt, maar met daarop een volwassen besturingssysteem geïnstalleerd (Android). Net zoals je nu een PC koopt met Windows. Zo krijg je dus bij aanschaf van je nieuwe TV gelijk een webbrowser erbij, de Android appstore (voor o.a je games en aanverwanten) en natuurlijk, FilmTotaal!

FT kijkt voorruit, en vraagt zich af (op het Man Bijt Hond toontje): Hoe zie jij de toekomst van je TV?7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Quatermain

Avatar

Hoe gaan ze dat doen met zenders die we niet kunnen ontvangen ivm regio codes. Denk bijv. aan HBO en CBS, dat zijn geweldige zenders met topseries die wij pas een jaar later kunnen zien.

marcjeb

Avatar

Poll: Hoe zie jij de toekomst van je TV? ??

Waar is die poll dan.

maja over 50 jaar.. dan speelt iedreen in ze eige film

KeesjeNL

Avatar

Binnen 50 jaar zullen we vast wel een of andere hologram-apparaat hebben staan in de woonkamer, dat plaats maakt voor de platte tv. In de tussentijd geef ik 3D-TV een grote kans.

VLT

Avatar

Kurtje79 "Toekomst van het TV: Geen reclame in ieder geval! Zelfs bij uitzending gemist hebben ze reclame blokken ertussen."


Zolang we in een kapitalistische wereld leven zal dat niet het geval zijn vrees ik ;)

Kurtje79

Avatar

Toekomst van het TV: Geen reclame in ieder geval! Zelfs bij uitzending gemist hebben ze reclame blokken ertussen.

Megalomaniac

Avatar

Ziggo en UPC's on-demand diensten krijgen er een grote concurrent bij de komende jaren in de vorm van Youtube en eventueel Apple TV als Apple daarbij het apparaat overbodig maakt en iTunes direct beschikbaar maakt op een tv.

Enige voorwaarde daarbij is wel dat auteursrechten eens internationaal of in ieder geval op Europees niveau wordt geregeld in plaats van de rechten per land te regelen.

Stalminch

Avatar

Zo te zien gaat het de "te verwachten" kant op met de "TV van de toekomst".. Het combineren van televisie en internet klinkt als een logische volgende stap.

NieuwsFilm

meest populair