DVD releases week 37

Het overzicht met nieuwe films die je de herfst door kunnen helpen.

Onderstaande titels zijn vanaf deze week te huur op DVD

Bekijk de afbeelding

Beyond a Reasonable Doubt (2009)


Een onderzoeksjournalist (Jesse Metcalfe) probeert aan te tonen dat een corrupte officier van justitie (Michael Douglas) mensen laat veroordelen zonder dat daar genoeg bewijs voor is. Hij laat zichzelf opsluiten om de fouten in het systeem bloot te leggen en de man te ontmaskeren. Zijn plan lijkt alleen te mislukken wanneer zijn partner die tevens de assistent is van de officier verwikkeld raakt in een kat-en muisspel en langzaam wordt overtuigd dat hij schuldig is.
Bekijk de afbeelding

Cop Out (2010)


Twee LAPD agenten moeten een gestolen, zeer zeldzaam baseball kaartje zien op te sporen.
Bekijk de afbeelding

The Losers (2010)


The Losers is een bewerking van de gelijknamige DC-Vertigo-strip over enkele Amerikaanse commando's (gespeeld door Jeffrey Dean Morgan, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short en Óscar Jaenada) die tijdens een geheime missie in Afghanistan slachtoffer worden van een moordplan van hun eigen regering. Wanneer ze orde op zaken willen stellen, krijgen ze hulp van een mysterieuze schone (Zoe Saldana).
Bekijk de afbeelding

Baarìa (2009)


Baaria is Siciliaans voor Bagheria, het geboortedorp van de regisseur. We volgen in deze autobiografische film drie verschillende generaties die leven in het Siciliaanse dorp tussen de decennia 1930 en 1970, met het koppel Peppino en Mannina als rode draad.
Bekijk de afbeelding

Soul Kitchen (2009)

Regie: Fatih Akin

Zinos is een Griekse bareigenaar in Hamburg. Zijn leven neemt verantdert plots wanneer zijn vriendin Nadine haar toevlucht zoekt in Shanghai. Dan blijken ook nog eens zijn klanten weg te blijven en moet hij alle zeilen bijzetten om zijn tent draaiende te houden. Hij ontwikkelt derhalve een nieuw bedrijfsconcept, waardoor hij weer uit de geldzorgen raakt. Maar de liefdesproblemen blijven en om dichter bij zijn vriendin te zijn, geeft hij de leiding over de bar in handen van zijn broer Ilias. Echter, die is helaas nogal crimineel aangelegd, waardoor de zorgen niet bepaald voorbijgaan.
Bekijk de afbeelding

The Last Station (2009)


The Last Station is een biografie over de Russische schrijver Leo Tolstoj. De film concentreert zich op het laatste en tevens roerige jaar van het leven van de schrijver.
Bekijk de afbeelding

Tekken (2010)


Jin Kazama is een vechter die zich aanmeldt voor het Iron Fist Tournament. Hij wil zich wreken op de man die in zijn ogen verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Deze man, Heihachi Mishima is tevens de organisator van het toernooi. Om in de buurt van Mishima te kunnen komen om hem te doden, moet hij het toernooi zien te winnen.
Bekijk de afbeelding

The Ghost Writer (2010)


Wanneer de succesvolle Britse ghostwriter, 'The Ghost' instemt om de memoires te schrijven van de vroegere premier van Groot-Brittannië, Adam Lang, lijkt dat de kans van z'n leven te zijn. Hij vliegt naar het Amerikaanse huis van Adam Lang om de onafgemaakte biografie te kunnen voltooien van zijn voorganger die bij een ongeluk is omgekomen. De reputatie van de voormalige premier ligt onder vuur vanwege de beschuldiging dat hij op de hoogte was van het illegaal uitleveren van verdachte terroristen aan de CIA ten tijde van zijn premierschap. Het eiland waar Adam Lang samen met zijn vrouw Ruth en zijn persoonlijke assistente en tevens minnares Amelia en ook 'The Ghost' verblijft, wordt omringd door verslaggevers en demonstranten. Tijdens zijn schrijfwerk ontdekt 'The Ghost' geheimen die niet alleen de wereldpolitiek op haar grondvesten zal doen schudden, maar ook zijn eigen leven in gevaar zal brengen.
Bekijk de afbeelding

The Immortal (2010)


Jean Reno is terug met een genadeloze thriller die zich afspeelt in het hart van Marseille. The Immortal is een bloedstollende vertelling over de lokale maffia en een man wiens wil om de misdaad achter zich te laten groter is dan zijn angst. Gebaseerd op ware feiten. Na een lange, gewelddadige maar succesvolle carrière bij de Franse maffia in Marseille vond Charly Matteï (Jean Reno) het tijd om het rechte pad op te gaan. Inmiddels geniet hij al drie jaar in alle rust van een gezinsleven met zijn vrouw en twee jonge kinderen. Zijn oude vijanden zijn hem echter nog niet vergeten: op een winterochtend wordt hij na een bloedige aanslag voor dood achtergelaten met 22 kogels in zijn lichaam. Maar Charly overleeft het. Zodra hij kan, gaat hij op zoek naar Tony Zacchia (Kad Merad), de enige man die het lef kan hebben om hem te willen vermoorden. Zacchia maakte slechts één fout: hij faalde.
Bekijk de afbeelding

La fille de Monaco (2008)


Bertrand is advocaat, hij is briljant, ontwikkeld en verstandig, maar niet erg moedig... Hij gaat speciaal naar Marokko om de verdediging op zich te nemen van een zeventigjarige vrouw die ervan wordt beschuldigd haar man te hebben vermoord... Hij gaat nergens naartoe zonder Christophe, een veiligheidsagent die verantwoordelijk is voor zijn veiligheid. Deze laatste is het tegenovergestelde van Bertrand; vrijmoedig, direct en sportief. Hij bewondert andere mensen om hun culturele kennis en taalgevoel. Audrey is een weermeisje en is ambitieus en sexy. Ze is niet van plan de rest van haar leven het weer te presenteren. Het was beter geweest als deze drie mensen elkaar niet ontmoet hadden...
Bekijk de afbeelding

Secrets of State (2008)


Elke dag leveren in Frankrijk terroristische organisaties en inlichtingendiensten een genadeloze oorlog in naam van hun tegengestelde ideologieën. Nochtans leiden de terroristen en de geheime agenten bijna hetzelfde leven. Veroordeeld onder te duiken in een clandestiene wereld gehoorzamen de strategen van de manipulatie aan dezelfde methoden. Alex en Al Barad zijn er twee onder hen. De ene staat aan het hoofd van de spionagediensten en de andere is leider van een terroristisch netwerk. Ze worden met elkaar geconfronteerd en gebruiken daarbij schromeloos de ergste wapens.
Bekijk de afbeelding

The Treasure Hunter (2009)


Volgens talloze legendes zou zich in de Noordwestelijke woestijn van China een onmetelijke schat moeten bevinden. Een groep mysterieuze bewaarders heeft de kaart naar deze schat en als er bij hen onderling een vete uitbreekt komt dit een internationaal misdaadsyndicaat genaamd 'het Bedrijf' ter ore. Zij achtervolgen de kaarthouder, maar deze weet de kaart nog net aan de jonge Ciao Fei (Jay Chou) te geven. Ciao Fei moet de kaart echter opgeven om het leven te redden van zijn vriendin Lan Ting (Chiling Lin). Samen met beroemd archeoloog Hua Ding Bang en Lan Ting gaat hij op pad om de kaart terug te krijgen en de schat veilig te stellen.



NieuwsFilm

meest populair